(P) NUTRICIA, stiinta inspirata de laptele matern, este alaturi de tine in Saptamana Mondiala a Alaptarii

1 August 2014 publicat în Bebe 1 share-uri

NUTRICIA continua traditia de a sustine Saptamana Mondiala a Alaptarii, care are loc in fiecare an in perioada 1 – 7 august. In prezent, peste 170 de tari din intreaga lume sarbatoresc acest eveniment. Sprijinit de UNICEF, acesta are drept scop promovarea alaptarii in randul mamicilor si protejarea sanatatii bebelusilor, intrucat laptele matern constituie un real izvor de sanatate pentru sugari si viitorii adulti.

Comunicat de presa

In Romania, Saptamana Alaptarii are o importanta deosebita, deoarece rata alaptarii exclusive in primele 6 luni de viata ale copilului este cea mai mica din Europa, sub 13%, conform unui studiu realizat de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si a Copilului, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii si UNICEF. Acest fapt determina nevoia de protejare si incurajare a alaptarii exclusive, contribuind astfel la sanatatea mamei si a copilului. Alaptarea in primele 1000 de zile ale copilului aduce numeroase beneficii atat pentru sanatatea acestuia, cat si pentru cea a mamei.

NUTRICIA, stiinta inspirata de proprietatile uimitoare ale laptelui matern de a-i oferi unui bebelus tot ce are nevoie pentru o crestere sanatoasa, sustine si incurajeaza alaptarea printr-o sectiune online dedicata in Club NUTRICIA. Acesta le pune la dispozitie tuturor mamicilor o serie de rubrici in care vor afla raspunsuri la toate intrebarile referitoare la procesul alaptarii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Intra in Club NUTRICIA si afla totul despre alaptare. Aici vei descoperi informatii pretioase despre laptele matern, beneficiile sale si despre procesul alaptarii in sine. Si pentru ca este important pentru o proaspata mamica sa fie indrumata cum sa alapteze, iti punem la dispozitie si o serie de ghiduri si tutoriale video edificatoare. Totodata, vei invata mai multe despre importanta alimentatiei in alaptare si vei primi sfaturi de alimentatie personalizate prin intermediul aplicatiei NutriPlan. Tot in cadrul acestui club dedicat mamicilor informate, spulberam impreuna toate miturile legate de alaptare si asimilam informatii corecte de la expertii NUTRICIA, printr-o sectiune dedicata: Adevar, nu zvon!. Hai in Club NUTRICIA!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri