Va invitam sa descoperiti povestea din spatele brandului Minnu, un concept ce creeaza hainute pentru copii pornind de la creativitate, imaginatie si frumos.

Va invitam sa descoperiti povestea din spatele brandului Minnu, un concept ce creeaza hainute pentru copii pornind de la creativitate, imaginatie si frumos. Cititi interviul pe care ni l-a acordat Roxana Moga, ownerul brandului si director al Centrului de Limbi Straine Interstudia din Cluj.

1. Care este povestea Minnu? Cum a luat nastere acest concept?

Roxana Moga: Prima scanteie de inspiratie mi-a venit la sfarsitul anului 2014. Treceam printr-o perioada de explorari profunde atat in ceea ce ma priveste pe mine ca persoana, cat si relationarea si intelegerea oamenilor si copiilor din jurul meu. Cred ca exista momente in viata fiecarui om cand avem nevoie sa (ne) exploram si sa ne redefinim - sunt etape absolut esentiale in evolutia noastra.

Intr-un moment de liniste interioara, la cumpana dintre ani, petreceam alaturi de sotul meu si de cele doua fiice, cand mi-a venit in minte imaginea unei fetite, imbracata intr-o tinuta plina de culoare si creativitate, care porneste intr-o calatorie initiatica, in cautarea „versului care cuprinde tot universul”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

2. Cu ce se diferentiaza hainutele Minnu de alte business-uri existente?

RM: Articolele de imbracaminte pentru copii Minnu sunt hainute cu si de poveste. In primul rand, ele au personalitate, care se poate gasi in descrierea fiecarui produs de pe site-ul nostru. In al doilea rand, sunt personaje ce pasesc din cand in cand in „Povestea lui Minnu”, colectia de istorioare din viata cotidiana si cea imaginara a lui Minnu si a prietenului sau, calutul de lemn, Moft. Nu in ultimul rand, ele sunt concepute sa stea la baza unor tinute pe care fetitele le creeaza in viata lor cotidiana, prin combinatii variate. Asadar, hainutele noastre sunt instrumente care stimuleaza creativitatea. Cu hainutele Minnu fiecare isi poate scrie randuri din propria poveste in viata de zi cu zi.

3. De unde numele „Minnu”?

RM: Numele Minnu face in primul rand trimitere la ideea de minune ca parte din cotidian. Este totodata modul in care se alinta fetita mea cea mica in primii ei ani de viata, probabil pornind de la faptul ca le spuneam ei si surorii sale ca sunt minunile din viata mea. Iar cel de-al doilea „n” s-a strecurat in numele marcii atunci cand am descoperit ca in cultura orientala poarta semnificatii precum „cer”, „stralucitor”, „rai” si ca, transpus in cultura occidentala, numele guverneaza zodia in care m-am nascut, adica Leul.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

4. Cine va inspira in crearea hainutelor?

RM: Ma inspira, in general, toate fetitele din jurul meu. De asemenea, sufletul meu vibreaza pozitiv la culoare si incerc sa o includ cat de mult posibil in creatiile mele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri