24 Septembrie 2015 publicat în Copil 1 share-uri

Dino Parc Rasnov, cel mai mare parc tematic cu dinozauri din Sud - Estul Europei, a pregatit noi aventuri pentru vizitatorii mai mici si mai mari: doua cinematografe, dintre care unul 9D, si posibilitatea de a vizita parcul pe timp de noapte.

comunicat de presa

Ne dorim sa aducem in permanenta noi atractii pentru pasionatii de dinozauri care ne calca pragul, asa ca ii invitam pe toti cei care vor sa experimenteze senzatii noi, la o plimbare printre dinozauri, dupa lasarea intunericului. Traseul este dotat cu instalatie de sunet si lumini, care ne transpun intr-o lume demult apusa.

In plus, ne bucuram sa fim printre putinele locuri din tara in care exista un cinematograf 9D. Miscarile hidraulice ale scaunelor, apa, vant, fulgi de zapada, fum si pistoalele interactive sunt elementele speciale care ii vor surprinde pe vizitatorii nostri. Mai mult decat atat, tot etajul cladirii principale, in care se afla cinematografele, este dotat cu tehnologie interactiva de la holograme pana la touchscreen-uri”, a afirmat Adrian Apostu, manager de proiect Dino Parc Rasnov.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Cinematograful 9D are o capacitate de 12 locuri si va functiona zilnic in intervalul orar de vizitare a parcului, 10:00-18:00, cu exceptia zilelor de marti, vineri si sambata, cand parcul va fi deschis pana la ora 20:00, pentru cele doua tururi ghidate de noapte care incep de la 19:30 si 20:00. Pretul biletului pentru cinematograful 9D este de 10 lei, iar accesul la cinematograful 2D este inclus in pretul biletului de intrare. Ambele cinematografe vor rula filme si documentare tematice, cu si despre dinozauri, dar si alte productii de aventura, comedie sau horror.

Despre Dino Parc Rasnov

In cele 3 luni de la deschidere, Dino Parc Rasnov, proiect finantat cu fonduri europene, a atras peste 180.000 de vizitatori. Parcul dispune, pe langa traseul cu 46 de dinozauri, de trasee de aventura si locuri de joaca pentru copii, casute in arbori in care se desfasoara ateliere de pictura si desen si doua locuri in care se pot servi mancare si bauturi. De asemenea, in parc se pot organiza petreceri aniversare.
Dino Parc Rasnov este o zona de agrement si un muzeu in aer liber, situat pe Strada Cetatii, in apropiere de Cetatea Rasnov.

Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?


Pretul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult si de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu varsta sub 3 ani, intrarea este gratuita.

De asemenea la fiecare grup de 10 copii un adult beneficiaza de intrare gratuita. Incepand cu 15 septembrie 2015, pentru grupurile organizate de minimum 15 elevi, se ofera o reducere de 20% din pretul biletului de intrare.

Informatii suplimentare puteti gasi si pe pagina oficiala https://www.facebook.com/dinoparcrasnov


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri