In anul 1999, cofetaria Ina a copt primul blat si a realizat prima prajitura. Afacerea a pornit in familie si a continuat sa se extinda ghidata de pasiunea pentru deserturi si gustari de-licioase.

Comunicat

Creatia este trasatura ce caracterizeaza cel mai bine echipa Ina. Cu idei proaspete, co-fetarii de aici si-au propus sa ofere mereu clientilor ceva nou. Si au reusit timp de 17 ani sa fie cea mai indragita si cunoscuta cofetarie din zona Tineretului. Vitrinele care se im-prospateaza in fiecare luna cu un produs, torturile personalizate, gama variata de placinte si cozonaci alaturi de retetele care se adapteaza in functie de sezon si preferintele clientilor, au castigat simpatia iubitorilor de dulce.

Martie a fost o luna speciala pentru echipa Ina. In ultima zi a lunii au serbat 17 ani de cand invaluie atmosfera cu mirosul imbietor al gustarilor proaspete. A fost un prilej bun de a invita toti prietenii Ina sa se bucure de prajiturile lor preferate. Echipa Ina i-a asteptat si pe cei care si-au dorit sa guste pentru prima data preparatele lor. Zambetele aromate au devenit in scurt timp cel mai intâlnit personaj al serii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Dan Cila, proprietarul Ina, isi aminteste ca a deschis usa cofetariei pornind de la ideea unui desert gustos, atent pregatit, pe care oricine si-l poate permite. Devotamentul si pasiunea au transformat Ina cu timpul intr-un punct de reper pentru comunitatea pe care a creat-o in jurul deserturilor sale. In continuare, dorinta lui este sa creasca si sa surprinda iubitorii de dulce cu produse noi si apetisante.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri