31 Iulie 2017 publicat în Entertainment 2 share-uri

Mai sunt si alte lumi in afara de cea in care traim, sustine Stephen King, creatorul The Dark Tower / Turnul intunecat - un multi-univers in care cotidianul coexista cu supranaturalul.

Comunicat de presa

Mult-asteptata ecranizare dupa cunoscuta fictiune “The Dark Tower” a scriitorului american Stephen King se va dezvalui curand publicului cinefil din lumea intreaga. Combinand diverse genuri, precum actiune, aventura, fantasy, SF, horror si western, “The Dark Tower” / “Turnul intunecat”, o productie Weed Road Pictures prezentata de Columbia Pictures, MRC si Imagine Entertainment, se va lansa simultan in cinematografele din Romania si SUA vineri, 4 august 2017.

Mai sunt si alte lumi in afara de cea in care traim, sustine Stephen King, creatorul „The Dark Tower” / “Turnul intunecat” - un multi-univers in care cotidianul coexista cu supranaturalul. Eterna confruntare dintre bine si rau capata aici noi valente: Roland Deschain (interpretat de Idris Elba) este ultimul dintr-o pleiada de vajnici pistolari care au jurat sa mentina pacea si sa apere cu pre ul vie ii Turnul, elementul de echilibru ce tine lumea laolalta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

La randul sau, Walter O’Dim alias Omul in negru (Matthew McConaughey), chintesenta raului, vrea sa instaleze haosul in toate lumile cunoscute, iar pentru a reusi, este suficient sa doboare Turnul. Cei doi poarta o nesfarsita lupta, iar de deznodamantul acesteia depinde insasi soarta omenirii. Miraj sau realitate, confruntarea Pistolarului cu Omul in negru i se arata in vise unui baiat de 14 ani din New York, singurul care ar putea inclina balanta. Dar va reusi el oare sa patrunda in cealalta dimensiune? Aflam din 4 august a.c., la cinema, in 95 minute de aventuri western SF.

Redactarea celor opt volume din seria “The Dark Tower” s-a intins pe parcursul intregii cariere a lui King, iar Lumea de mijloc si Turnul intunecat reprezinta chiar elementul central al universului sau fictiv. Povestea a inspirat milioane de cititori din lumea intreaga, printre care si danezul Nikolaj Arcel, pe atunci un baie el. Tocmai pasiunea pentru universul lui King avea sa-i aduca, mai tarziu, lui Arcel rolul de regizor al primei ecranizari dupa The Dark Tower, dar si provocarea de a reda cat mai fidel amestecul de real si fantastic specific autorului – misiune deloc usoara, considerand prestigiul operei si asteptarile fanilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri