24 Noiembrie 2017 publicat în Entertainment 88 share-uri

Reteaua de socializare Facebook face ca in ritualurile noastre de comunicare zilnica, sa folosim simboluri si imagini. Aceste imagini haioase vorbesc insa despre personalitatea noastra.

TEST FACEBOOK: Spune-mi ce emoticoni alegi ca sa iti spun cine esti!

Sursa imagine: Shutterstock/ 32 pixels

Emoticonul no. 1

Emoticonul no. 1 arata de obicei ca suntem obositi, dar daca acum, dintre toate l-ai preferat pe acesta, inseamna ca esti o persoana extrem de calma si intelegatoare. Tu esti un Maestru Zen in adevaratul sens al cuvantului. Pentru tine odiha trupului si a mintii este mereu importanta, ceea ce te ajuta sa iti mentii o stare de pace si claritate de invidiat.

Daca ai preferat acest emoticon, esti o persoana adesea introvertita si meditativa, dar in situatii sociale te definesc deschiderea fata de oameni si simtul fin al umorului. Te plictisesc aceia care nu au nimic interesant de zis.

Emoticonul no. 2

Daca ai ales emoticonul no. 2, esti o persoana rezervata, careia nu ii face placere sa isi exprime toate gandurile si emotiile in fata celorlalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Prietenii tai sunt "numarati pe degete", dar sunt de incredere – "unul si unul". :)  Iti place sa petereci timp in compania lor discutand despre chestiuni foarte interesante. Te cam plictiseste vorbaria fara rost asa incat, in situatiile sociale unde apar astfel de momente, te vei retrage subtil.

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri