7 Decembrie 2016 publicat în Frumusete 1 share-uri

Sfaturi esentiale pentru a alege rochia perfecta in functie de silueta si forma corpului tau!

Un eveniment important se apropie iar tu ai inceput deja cautarile pentru rochia perfecta. Iti doresti o rochie care sa atraga priviri, care sa impresioneze si care in acelasi timp sa te reprezinte. Dar pentru a putea alege corect, trebuie sa tii cont de anumite reguli de estetica. Opteaza pentru o rochie potrivita pentru corpul tau si vei evita riscul de a te simti incomfortabil.

Impreuna cu Atelierul Picasso am realizat pentru tine un material in care iti oferim sfaturile esentiale alegerii rochiei perfecte. Citeste in continuare si afla cum alegi rochia perfecta pentru corpul tau!

Primul lucru pe care il observi la o rochie este modul in care aceasta se aseaza pe corpul tau. Marimea trebuie sa fie perfecta - daca rochia este prea larga va avea un aspect neingrijit iar daca este prea strâmta, te vei simti incomfortabil in ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Împreună în arte și simțiri

1. Rochii pentru o silueta cu solduri si coapse pline

Cunoscute si drept siluete in forma de para, acest tip de silueta au coapsele si soldurile pline, imitând in mod evident silueta deliciosului fruct.

Acestui tip de silueta ii recomandam rochii peste genunchi sau, cu maximum câtiva centimetrii deasupra lui. Rochiile in forma de A sunt iarasi o alegere buna.

Adesea acest tip de silueta va necesita o marime diferita in partea superioara fata de cea inferioara. Rochia trebuie sa fie croita exact pe masura ta si sa iti complimenteze trupul.

Nu opta pentru rochii prea scurte pentru ca risti sa imiti forma unei rochii de tip tu-tu care nu va arata deloc bine pe tine.

2. Rochii pentru siluete cu talia lata

Daca silueta ta este de tip talie lata (cu forma mar) vei avea nevoie de o rochie care sa-ti alungeasca trunchiul si sa indeparteze atentia de la talie.

Ai doua variante: alege o rochie de tipul Empire - cu talia foarte ridicata sau o rochie cu talia joasa. De asemenea, evita curelele sau cordonurile groase care ar putea accentua forma taliei.

Variantele sunt nenumarate - pune-ti umerii in evidenta cu o rochie cu spatele gol, sau atrage atentia prin lungimea neasteptata a rochiei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri