22 Februarie 2017 publicat în Horoscop 2961 share-uri

Persoanele nascute in Zodia Pesti sunt extraordinare din toate punctele de vedere. Nu ai cum sa nu te intrebi cum a reusit oare, Divinitatea sa puna atata magie, in acesti oameni.

Romantici, visatori, suavi, cei din Zodia Pesti ajung adesea sa fie o lumina in vietile oamenilor din lumea lor. Iata cele mai intalnite 10 trasaturi ale celor care s-au nascut in Zodia Pesti.

Horoscop - Trasaturi ale Zodiei Pesti

10. Pestii sunt Hipersensibili

Pestii sunt cunoscuti pentru sensibilitatea lor poate prea mare. Au capacitatea de a simti cu usurinta emotiile si sentimentele celorlalti oameni. Acest lucru ii face sa fie foarte compasivi si grijulii. Totusi, persoanele din Zodia Pesti trebuie sa invete sa isi cladeasca un mecanism de aparare protejandu-se de emotiile excesive care nu le apartin si care uneori pot fi coplesitoare.

Totusi, aceasta trastura le face cinste, pentru ca intotdeauna ei vor fi primii sa dea o mana de ajutor sau sa incurajeze pe cineva aflat in nevoie. Big Like, dragi pesti!

9. Pestii stiu sa fie prieteni buni

Pestii stiu sa fie cei mai buni prieteni. Isi asculta prietenii, isi incurajeaza prietenii si stiu sa fie ACOLO la nevoie. Iata de ce, Pestii stiu sa fie prietenii cei mai buni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Foto: Shutterstock

8. Pestii sunt indecisi

O persoana din Zodia Pesti este mereu indecisa. Mintea celor din Pesti este mereu plina de idei, de ganduri, de fantezii, este in continua creativitate si de aceea Pestii ii pot ameti pe cei din jurul lor destul de usor si de aceea aceasta este una dintre trasaturile lor neagreate de catre ceilalti. Au un caracter indecis si uneori impulsiv.

7. Pestii sunt visatori si artisti

Sa ne intoarcem la calitatile celor din Zodia Pesti. Sunt printre cei mai visatori si creativi oameni. Planeta lor, Neptun ii ghideaza pe taramul creativitatii si astfel ei ne uimesc prin intermediul creativitatii si capacitatii de a vedea viata din multiple perspective. Ei sunt in mod natural niste visatori incurabili si niste idealisti care isi cauta modele in oameni cu un sistem de valori impecabil, asa cum il au si ei.

10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag 10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

6. Pestii nu suporta violenta

Cand vine vorba despre orice forma de violenta sau conflict de putere, persoanele nascute in aceasta zodie vor fi primele care se vor retrage dintr-o astfel de situatie. De altfel, in general, Pestii pledeaza pentru Pace si sentimente pozitive. Nu inteleg razboiul si mai mult decat atat, ii revolta pana enorm ca traiesc intr-o lume guvernata mai degraba de forte malefice, decat de bunatate.

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri