4 Aprilie 2017 publicat în Horoscop 554 share-uri

Semnul zodiacal sub care ne-am nascut spune multe despre personalitatea noastra si arata perspectiva dominanta pe care o avem noi asupra vietii. Astfel, mentalitatea fiecarei zodii prezinta caracteristici diferite. Ce spune Zodiacul despre personalitatea ta?

Horoscop - Trasaturile de personalitate ale fiecarei zodii

Zodia Berbec

Mentalitatea berbecilor este aceea a invingatorilor. Ei simt ca pot sa cucereasca toata lumea, ca nimic nu le poate sta in cale si ca merita succesul. Nu se lasa batuti niciodata si au un respect de sine bine definit, care ii ajuta sa isi pastreze calmul si increderea in orice situatie si indiferent ce s-ar spune despre ei. Pentru oamenii care nu ii cunosc ar putea sa para infumurati si chiar autoritari, dar au inimi mari si ii vor proteja si pretui mereu pe cei pe care ii iubesc.

Zodia Taur

Taurii ar putea parea incapatanati si neclintiti, dar lor le place sa faca lucrurile in felul lor. Au un sistem de valori foarte bine definit care ii ghideaza in viata personala si in profesie. Sunt atrasi de frumos, de bogatie si pretiozitate. Pentru ei loialitatea si increderea conteaza foarte tare iar daca sunt dezamagiti de un anume comportament, nu vor ezita sa rupa relatii si sa mearga mai departe. Nu se deschid sufleteste cu usurinta, asa incat considerati-va speciali in inima unui Taur, daca acesta va dezvaluie aspecte ale personalitatii sale pe care de obicei le tine ascunse.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zodia Gemeni

Gemenii sunt greu de inteles de catre ceialti. Adora sa isi petreaca timpul intre prieteni si sa socializeze, sa cunoasca oameni noi si sa isi exprime public ideile – intr-un cuvant "ii place sa isi traiasca viata la maxim". Gemenii au o personalitate carismatica si calda care magnetizeaza. Sunt in acelasi timp si foarte independenti, au nevoie sa exploreze si sa isi pun in aplicare ideile pe cont propriu. Gemenii cred ca fericirea este esenta vietii.

Zodia Rac

Racii par seriosi si inabordabili uneori, dar de fapt in spatele cochiliei lor ce pare dura se ascunde o personalitate jucausa si multa sensibilitate. Racii par de asemenea sentimentali si prea sensibili, insa tot ceea ce ei isi doresc este sa iubeasca si sa fie iubiti. Au tendinta de a se inconjura cu oameni sinceri si inocenti si ii evita pe cat posibil pe cei manipulatori si perfizi. Sunt dotati cu inteligenta emotionala si acest lucru ii ajuta sa ii repereze cu usurinta pe oamenii falsi.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Zodia Leu

Leii apreciaza intr-adevar sa se afle in lumina reflectoarelor, sa primeasca atentie, sa se simta apreciati si iubiti. Chiar daca au aceasta exuberanta, nu fac lucrurile cu aroganta ci cu o naturalete atragatoare, ceea ce ii face sa fie foarte iubiti de catre cei din jur. Isi fac prieteni buni si increzatori si la randul lor, stiu sa aprecieze calitatile oamenilor apropiati. Au o fire independenta si increderea de sine ii ajuta sa isi atinga cu usurinta obiectivele.

Zodia Fecioara

Fecioarele sunt analitice, contemplative si cu o gandire logica; persoanele din Zodia Fecioara sunt capabile sa gaseasca solutii fezabile pentru orice problema. Persoanele din aceasta zodie se uita la lume dintr-o perspectiva logica si practica si nu lasa ca emotiile lor sa transpara mai ales in spatiul public. Fecioarele pot parea rigide si de neclintit, dar le poti convinge prin argumente practice. Adora sa isi petreaca timpul in compania persoanelor inteligente si sa poarte conversatii fructuoase. Nu le dau sanse celor din jur daca nu simt ca au o conexiune cu acestea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri