Aspectele astrale ale lunii mai 2018 vor avea o mare influență asupra tuturor, cu precădere în ceea ce privește cariera și finantele.

Aspectele astrale ale lunii mai 2018 vor avea o mare influență asupra tuturor, cu precădere în ceea ce privește cariera și finanțele. Practic, expansiunea naturii specifică perioadei, se va manifesta și în plan personal. Vom simți abundența, sustinerea și capacitatea de a genera schimbări importante cu impact pe o perioadă îndelungată. Iată în ce moduri, luna mai 2018 va avea o influență asupra vieții tale.

Horoscopul lunii mai 2018 pentru toate zodiile

Berbec – Horoscop mai 2018

Vești bune în ceea ce îi privește pe cei născuți în Zodia Berbec, cu privire la abundența financiară. Planeta Venus va avea o influență pozitivă asupra domeniului profesional, pentru cei născuți în Berbec. Veți munci din greu dar și cu multă plăcere în luna mai, iar rezultatele nu vor întârzia să apăra. De asemenea, pentru persoanele din Zodia Berbec, sunt vești bune și în ceea ce privește viață de familie. Liniștea și siguranța pe care o resimțiți în sânul familiei, cu precădere în această perioadă se va reflectă în viață voastră profesională.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Taur – Horoscop mai 2018

Persoanele cu Soarele în Zodia Taur vor străluci în ceea ce privește carieră, da

torită forței bine-făcătoare a planetei personale, Venus. De asemenea și în ceea ce privește sănătatea, voi veți sta foarte bine, pentru că primăvara este sezonul când va recalibrați cu ritmul înfloritor al naturii. În ceea ce privește dragostea, luna mai este de asemenea o perioadă extraordinară și vă sfătuim să vă lăsați purtați de toate energiile benefice din jurul vostru, pentru a atrage prosperitatea și în iubire.

Gemeni – Horoscop 2018

Progresul în carieră al persoanelor născute în Zodia Gemeni va fi unul gradual, dar cert, iar

luna mai va fi esențială în această direcție. Mercur vă ajută la capitolul comunicare și veți reuși astfel să fiți mai convingatori, asertivi dar și empatici. O astfel de abilitate este esențială în toate aspectele legate de viața profesională. Luna vă va influența în moduri pozitive aspectele financiare ale vieții. Ar trebui să vă concentrați mai mult asupra unor planuri de economisire. Profitați de următoarea perioadă care vă va ajuta în acest sens.

Citește mai departe  >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri