O lista pretioasa cu 11 reguli care pot schimba lumea in mai bine de la unul dintre cei mai reputati experti in leadership si dezvoltare personala:

Reputat expert in leadership si dezvoltare personala, dar si autor de carti motivationale si fondator al Sharma Leadership International, Robin Sharma a publicat pe blogul sau o lista cu 11 reguli care pot schimba lumea din jurul nostru in mai bine. Si-a dorit ca aceasta sa inspire si sa circule pe internet pentru a fi data mai departe de cat mai multi oameni. “Haideti sa schimbam lumea impartasind idealuri bune in loc sa le celebram pe cele negative. Fa ceea ce tine de tine pentru a face din lume un loc mai bun”, spunea Robin Sharma pe blogul sau…

Robin Sharma: 11 reguli care pot schimba lumea

via https://www.robinsharma.com/blog/

1. Fii tu schimbarea pe care visezi sa o vezi. “Daca toata lumea si-ar matura propriul prag, intreaga lume ar fi mai curata”, a spus spus Maica Tereza. Avea dreptate.

2. Fa-ti timp in fiecare zi ca sa te reconectezi la idealurile tale cele mai inalte si la visurile tale cele mai indraznete. Fara speranta, oamenii ar disparea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Foto: Aditya Doshi / Flick.rom

3. Lasa orice persoana pe care o intalnesti mai buna decat ai gasit-o. Viata este prea scurta ca sa renunti la bunatate si la a-i incuraja pe ceilalti.

4. Percepe fiecare obstacol pe care il intampini ca pe o trambulina si fiecare problema ca pe o binecuvantare ascunsa. Contrar a ceea ce pot spune unii, acestea NU sunt aforisme banale. Sunt adevararuri atemporale ale umanitatii.

5. Fa mai mult decat se asteapta cineva in tot ceea ce faci – nu ai nevoie de un titlu ca sa fii lider. Iar atunci cand o sa te afli pe patul tau de moarte, nu o sa regreti niciodata ca ai oferit tot ce ai avut mai bun din tine.

6. Fa mai degraba ceea ce este bine decat ceea ce este usor. A fi o persoana minunata nu este un concurs de popularitate. Multi dintre liderii lumii au starnit antipatii fiindca au refuzat sa se plece in fata opiniei publice. Este ceea ce numim Tarie de caracter.

7. Ai grija de de sanatatea ta. Inalti lumea inaltandu-te pe tine si sanatatea ta chiar conteaza. De ce sa fii cea mai bogata persoana din cimitir?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri