26 Septembrie 2016 publicat în Lifestyle 37 share-uri

12 trucuri psihologice absolut fascinante care iti vor starni curiozitatea si te vor intriga!

Psihologia umana este un domeniu fascinant ce nu inceteaza sa ne uimeasca prin curiozitatile si nebuloasele sale. Un articol aparut in publicatia acidcow.com, viralizat pe internet si preluat ulterior si de publicatia www.viralnova.com , ne prezinta cateva trucuri psihologice care iti vor starni cu siguranta curiozitatea si te vor intriga. Iata asadar 12 trucuri psihologice care merita sa fie stiute de oricine:

12 trucuri psihologice pe care oricine ar trebui sa le stie

via https://acidcow.com

1. Daca ai de gand sa interactionezi cu cineva, asigura-te ca pielea ta este calda atunci cand ii strangi mana. Mainile reci au fost asociate cu lipsa de incredere.

2. Vrei ca oamenii sa acorde atentie cuvintelor tale? Din cauza structurilor sociale patriarhale, oamenii au tendinta de a percepe informatia cu mai multa seriozitate atunci cand cineva le spune ca le-a fost transmisa de tatal lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

3. Cand incerci sa iti convingi copiii sa consume mancaruri care nu le plac, intreaba-i daca vor 2 bucati sau 5 bucati. Facandu-i sa simta ca au un anumit control asupra rezultatului, ii pacalesti sa isi manance fructele si legumele.

4. Cand adresezi cuiva o intrebare, o modalitate usoara de a-l face sa fie de acord cu tine este aceea de a da din cap in timp ce vorbesti. Astfel, il faci pe cel care te asculta sa creada ca ceea ce spui este adevarat si ca ar trebui la randul sau sa dea din cap in semn de “da”. La urma urmei, avem comportamente sociale…

5. Daca ti se pare ca cineva te urmareste, casca si apoi uita-te imediat la persoana pe care o suspectezi ca te pandeste. Daca suspiciunile tale sunt adevarate, persoana respectiva va casca si ea.

6. Daca ti-a ramas un cantec in minte si vrei sa scapi de el, cea mai buna modalitate de a face acest lucru este de a te gandi la finalul melodiei. Conform efectului Zeigarnik, mintea ta va continua sa se gandeasca la lucrurile care au fost lasate neterminate astfel incat, daca te gandesti la finalul cantecului, vei reusi sa ti-l scoti din sistem.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri