Regia Autonoma de Transport Bucuresti pune la dispozitia bucurestenilor, incepand cu data de 28 noiembrie pana pe 31 decembrie, linia speciala de autobuze 361, intre Piata Unirii si Complex Comercial Baneasa.

Comunicat de presa PMB

La solicitarea Primarului General, Gabriela Firea, Regia Autonoma de Transport Bucuresti pune la dispozitia bucurestenilor, incepand cu data de 28 noiembrie pana pe 31 decembrie, linia speciala de autobuze 361, cu tarif normal, intre Piata Unirii si Complex Comercial Baneasa.

Pentru ca atmosfera de sarbatoare din oras sa se regaseasca si in autobuzele de pe linia speciala 361, actori costumati in personaje indragite de copii vor spune cele mai frumoase povesti, zilnic, intre orele 11:00 – 14:00 si 17:00 – 20:00. Cinci povesti diferite, in cinci autobuze asteapta sa fie descoperite in perioada 28 noiembrie – 31 decembrie!

Linia va functiona intre orele 10:00 – 21:00, autobuzele avand urmatorul traseu: Bd. I.C. Bratianu, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Bd. Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle, Bd. Constantin Prezan, os. Kiseleff, Piata Presei, os. Bucure ti-Ploie ti, parcarea Complexului Comercial Baneasa, cu intoarcere pe os. Bucure ti-Ploie ti, Piata Presei, Sos. Kiseleff, Calea Victoriei, Splaiul Independentei, Piata Unirii. Autobuzele vor efectua opriri in statiile traseului turistic Bucharest City Tour (https://bucharestcitytour. ratb.ro/traseu_eng.html), iar pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, in statii comune cu linia 131.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Reamintim ca, anul acesta, Targul de Craciun al Bucurestiului se organizeaza in Piata Constitutiei, in perioada 1 – 30 decembrie si poate fi vizitat zilnic, in intervalul orar 10:00 –22:00.

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri