9 Iunie 2017 publicat în Lifestyle 39 share-uri

Invatamintele lui Wayne Dyer sunt mana cereasca pentru un suflet care vrea sa se deschida catre potentialul sau cel mai inalt:

Wayne Dyer a fost unul dintre cei mai cunoscuti, apreciati si indragiti speakeri motivationali din lume. Filozof si autor de carti, inspirat la randul sau de Lao Tzu, sfantul Francis de Asissi, Swami Mutananda sau de conceptul de auto-actualizare a lui Abraham Maslow, invatamintele lui Wayne Dyer sunt mana cereasca pentru un suflet care vrea sa se deschida catre potentialul sau cel mai inalt. Iata 20 dintre acestea:

20 de invataturi de la Wayne Dyer pentru toate sufletele


Foto: pathdoc /Shutterstock

1. Cand judeci pe cineva, nu definesti persoana respectiva, ci pe tine insuti.

2. Daca iti schimbi modul in care privesti lucrurile, lucrurile la care privesti se schimba.

3. Nu poti fi singur daca iti place persoana cu care esti singur.

4. Modul in care oamenii te trateaza face parte din karma lor; modul in care reactionezi este al tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

5. Circumstantele nu fac un om, ci il dezvaluie.

6. Cea mai inalta forma de ignoranta este cand respingi ceva despre care nu stii absolut nimic.

7. Esti in parteneriat cu toate celelalte fiinte omenesti, nu intr-o competitie care evalueaza ca esti mai bun decat unii si mai rau decat altii.

8. Foarte rar vei simti regret pentru ceva ce ai facut. Ceea ce nu ai facut te chinuie. De aceea, mesajul este clar. Fa-o! Incearca sa apreciezi momentul prezent. Profita de fiecare secunda din viata ta si savureaz-o.

9. Cand dansezi, scopul tau nu este acela de a obtine un anumit loc pe ringul de dans. Este acela de a te bucura de fiecare pas.

10. Daca esti convins ca vei reusi, vei vedea oportunitati. Daca esti convins ca nu, vei vedea obstacole.

11. A invinovati pe cineva este o pierdere de timp. Indiferent de cat de mult consideri ca ti-a gresit cineva, acest lucru nu te va schimba pe tine.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

12. Nu poti controla intotdeauna ceea ce se intampla in exterior. Insa poti controla intotdeauna ceea ce se intampla in interior.

13. Daca intalnesti pe cineva al carui suflet nu este aliniat cu al tau, trimite-i dragoste si mergi mai departe.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri