13 Iunie 2017 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Sunt oameni curajosi care ii inspira pe ceilalti si care prin tot ceea ce sunt, fac si spun au forta extraordinara de a crea valva in jurul lor. Au o vibratie persoanala inalta datorita unor trasaturi pe care si le cultiva devotat, iar aceasta vibratie ii face sa fie foarte atragatori. Emana un magnetism uimitor.

Iata din ce este compus acest cocktail de insusiri care creeaza o atractivitate deosebita manifestata de unii oameni:

1. Bunatatea

Cu totii ne dorim sa fim inconjurati de oameni care ne creeaza o stare de siguranta atunci cand ne aflam in preajma lor. Oamenii buni sunt aceia care ne fac sa ne simtim bine in pielea noastra fiindca privesc lumea din perspectiva bunatatii si au ingaduinta fata de greseli sau esecuri. Lasa mult spatiu pentru ca o alta persoana sa se simta bine in pielea sa, fara conditionari sau reprosuri, ceea ce ii face foarte atractivi.

2. Umorul

Un alt element al atractivitatii care nu are legatura cu aspectul fizic este simtul umorului si capacitatea unui om de a se bucura de momentele bune, fara a se impotmoli de neplaceri mici.

Sursa: Giphy

Nu inseamna neaparat a face haz in fiecare clipa, ci mai degraba a avea o anume lejeritate si bucurie prin care traim in fiecare zi. Acest mod de a fi ii face pe acesti oameni sa fie extrem de atractivi. Fara cuvinte, ci doar prin energia pe care o degaja ei creeaza o atmosfera de detasare si usuratate care permite solutii in momente mai dificile, sau pur si simplu bucuria de a trai clipa in momentele frumoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

3. Entuziasmul

Datorita vibratiei lor inalte, persoanele magnetice pun foarte mult entuziasm in ceea ce fac, in ceea ce le place, in planurile lor de moment. Ei stiu sa se bucure de fiecare pas cu incredere de sine. Cand facem ceva cu entuziasm, ni se ilumineaza ochii si prin tot spiritul nostru transpare faptul ca ne bucuram de procesul in sine si de rezultat.

Foto: Pexels.com

4. Increderea de sine

In general, oamenii increzatori in ei insisi, in cine sunt si ceea ce stiu emana foarte multa atractivitate. Siguranta de sine este absolut magnetica. Prin aceasta trasatura, acesti oameni reusesc sa convinga si sa se inconjoare de oameni care ii admira si care ii respecta.

Acesti oameni functioneaza precum niste catalizatori pentru alti oameni cu o energie similara cu a lor. Persoanele magnetice atrag alti oameni cu energie asemanatoare si un sistem de valori bazat pe un simt moral dezvoltat, iar puterea lor comuna se transforma in idei puse in folosul intregii societati.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri