21 Iulie 2017 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Destinul este in mainile noastre si ni-l cream singuri, prin ceea ce gandim si facem, prin atitudinea si obiceiurile noastre.

Destinul este in mainile noastre si ni-l cream singuri, prin ceea ce gandim si facem, prin atitudinea si obiceiurile noastre. Intr-un articol publicat pe iheartintelligence.com, autorul Robyn Reisch prezenta public o lista cu 35 de obiceiuri care, executate mereu, pot deveni toxice si ne pot afecta identitatea spirituala si viitorul. Autorul ne sfatuieste sa le evitam pe cat putem ASTAZI astfel incat sa cream un MAINE mai stralucitor, mai pozitiv, mai bun. Fiindca este o lista pertinenta si actuala, care merita data mai departe si care ar putea schimba vieti, iata 20 dintre obiceiurile toxice enumerate:

Robyn Reisch: 20 de obiceiuri toxice (emotional si spiritual) la care sa renunti Astazi pentru un Maine mai bun

via iheartintelligence.com

INCETEAZA...


1. Inceteaza
sa pretinzi ca problemele tale nu exista... Confrunta-le. Cu cat mai mult le ignori, cu atat mai puternice devin ele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

2. Inceteaza sa iti pui propria fericire sau implinire in viata in mainile altora...

3. Inceteaza sa pretinzi ca greselile tale nu au avut loc... Imbratiseaza-le. Invata din ele. Evolueaza cu ajutorul lor. Ele te-au facut sa fii cine esti.

Foto: Djomas /Shutterstock

4. Inceteaza sa iti spui ca nu poti face ceva inainte de a nu fi incercat sa il faci...

5. Inceteaza sa neglijezi lucrurile care sunt importante pentru tine...

6. Inceteaza sa mai pui nevoile celorlalti pe primul loc... Ai grija de tine. Iubeste-te pe tine. Devino cel mai bun prieten al tau.

7. Inceteaza sa mai fii precum cineva anume... In schimb, creeaza cea mai buna versiune a ta.

8. Inceteaza sa mai astepti un moment – pensionare, absolvire, promovare – ca sa fii fericit... In schimb, invata sa iti gasesti fericirea in viata actuala.

9. Inceteaza sa petreci timp cu oameni care te pun la pamant...

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

10. Inceteaza sa te indoiesti de propria valoare bazandu-te pe forte externe... Valoarea ta vine din interior.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri