28 Iulie 2017 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Modeland un material aflat la indemana tuturor: sarma de otel inoxidabil, Robin Wight transforma fantezia intr-un sculptura complexa. Precum un adevarat magician, sculptorul a conceput opere de arte incantatoare, zane gratioase ce plutesc in bataia vantului.

Iti vine sa crezi ca poti crea aceasta magie minunata… din sarma de otel inoxidabil? Robin Wight, un artist din Marea Britanie, a reusit sa creeze in gradini o adevarata feerie. El si-a transformat hobby-ul intr-o afacere de familie deosebita, infiintand Fantasy Wire, o companie specializata in transformarea gradinilor in locuri in care magia devine realitate.

Pornind de la o idee sau o schita, modeland un material aflat la indemana tuturor: sarma de otel inoxidabil, Robin Wight transforma realitatea in basm si fantezia intr-un sculptura complexa, dinamica. Precum un adevarat magician, sculptorul a conceput opere de arte incantatoare ce plutesc in bataia vantului.

Este imposibil sa nu te vrajeasca aceste sculpturi cu zane ce par ca danseaza sau se lupta sa opreasca papadiile din a fi zburate de vant... Ele anima si insufletesc peisajul gradinilor, dand viata totodata povestilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Zanele create de Robin Wight sunt ghiduse, in miscare, indeplinindu-si cu gratie si naturalete rolurile lor in gradini. Fiecare zana in parte este unica si speciala, nu exista doua sculpturi identice, se arata pe site-ul fantasywire.co.uk.

De asemenea, artistul declara ca incearca sa includa in fiecare sculptura cu zana, o poveste, miscare, putina iluzie vizuala, emotii, dar si forte naturale. “Mi-ar placea sa creez zane dintr-o perspectiva proaspata, contemporana, evitand cliseele”, marturisea sculptorul.

O buna parte din operele sculptorului sunt expuse in Gradinile Trentham din Martea Britanie, dar artistul creeaza zane si pentru clienti particulari.

Puteti admira fotografiile pe Contul de Instagram Fantasy Wire

Foto homepage: By Yurii Andreichyn /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri