4 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Iisus Hristos este cea mai importantă figura a istoriei Umanitățîi pentru că prin învățăturile sale, Iisus a creat o revoluție a IUBIRII și a purității sufletești, într-o lume dominată de tiranie, brutalitate și lipsa compasiunii.

Iisus Hristos a adus pe Pământ o revoluție a iubirii și de aceea fiecare suflet simte că rezonează cu învățăturile sale profunde. Sunt la fel de actuale și astăzi și toate tradițiile spirituale le integrează într-un fel sau altul, fiindcă sunt adevăruri universale și o esență a existenței.

Cu deosebire în aceste zile pe care creștinii le consideră sfinte, noi ne întorcem mereu sufletul la învățătura lui Iisus. Dar cu siguranță, indiferent dacă suntem credincioși sau atei, indiferent de religia căreia îi aparținem, noi ar trebui să ne plecăm privirea către aceste percepte de viață simple, în același timp profunde, în fiecare zi.

Este un îndemn pentru fiecare dintre noi de a integra aceste valori fundamentale ale umanității așa cum fiecare simte și crede de cuviință pentru propria conduită.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Foto: Pixabay

1.      Învățătura lui Iisus Hristos: Iubește

Căci atunci când înlocuiești iubirea cu ura, viața ta se îmbunătățește. Când înțelegem că fiecare ființă și absolut tot ceea ce există este o manifestare a divinității și o parte din noi înșine, înțelegem că nu există altă cale decât iubirea. Iar să îl iubești pe Dumnezeu înseamnă să il iubești și pe cel de lângă tine.

Iubește-l pe Dumnezeu. Iubește-ți vecinul. (Matei 22:36-40)

2.        Învățătura lui Iisus Hristos: Trăiește regula de aur

E simplu. Haideți să îi tratăm pe ceilalți așa cum noi am vrea să fim tratați. Îmbunătățește-ți viața aducând mai multă compasiune în jurul tău. Începe cu tine însuți. Tratează-te frumos, fii prieten chiar și cu aspectele tale pe care le respingi și apoi învață să le oferi și celorlalți mai multă bunătate și respect.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Poartă-te cu alții așa cum ai vrea că ei să se poarte cu tine. (Matei 7:12)

3.        Învățătura lui Iisus Hristos: Comunică sincer cu Dumnezeu

Dumnezeu ne iubește, comunică cu Dumnezeu prin rugăciunile tale. O forță incredibilă stă ascunsă în rugăciune. Este un mod de a ne lumina viețile și de a deveni mult mai încrezători.

Ori de câte ori te rogi, nu o face cu ipocrizie, că cei care se roagă în sinagogi și la colțuri de stradă, că alți oameni să îi vadă. Îți spun că ei au răsplată lor. Dar oricând te rogi, mergi în camera ta, închide ușa și roagă-te Tatălui tău în secret. Iar tatăl tău, care te vede în secret te va răsplăti. (Matei Matthew 6:5-6)

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri