Și ce dacă te-a părăsit? Mai toarnă-ți încă o ceașcă de cafea, draga mea... mâine va fi o zi superbă!

6 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 2 share-uri

A căzut în genuchi în fața lui și l-a implorat să nu plece; acum un an când era așa de plictisit și spunea mereu că nu o mai suportă. Nu îi mai suportă mirosul, nu îi mai suportă vocea sau lacrimile.

de Maria Gabriela Ionescu

Duminică dimineată, ea își toarnă încet o cească de cafea fierbinte, în timp ce contemplă pierdută în gânduri la o pată minusculă pe albul pur al peretelui. Zilele ei sunt scurse după aceeași înnebunitoare rutină, între gătit, spălatul rufelor și curătenie. Uneori este lucrul în grădină sau tricotatul, rareori lectură în serile lungi când îl aștepta pană adormea cu capul pe carte. 

Acum privitul înapoi la propria viată scursă implacabil devenea partea cea mai grea. Ea chiar a făcut tot ce se putea omenește posibil pentru a-l vedea pe el fericit. El, veșnicul nemulțumit, în primul rând de sine, a făcut totul pentru a o face mereu să plangă!

A căzut în genuchi în fața lui și l-a implorat să nu plece; acum un an când era așa de plictisit și spunea mereu că nu o mai suportă. Nu îi mai suportă mirosul, nu îi mai suportă vocea sau lacrimile. Avea pe atunci o aventură cu o tânără de la benzinărie și venea veșnic târziu. Dar fata s-a plictisit repede și a căutat pe altcineva cu mai mulți bani. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îți doresc timp… 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur
Foto: p_ponomareva /Shutterstock

Acum el era definitiv hotărât să o ia de la zero în altă parte și să îi spună ei un ultim "Adio!"

Femeia privea pe fereastră cu ceașca în mână, dar repetitiv se întreba privind în urmă: 

-Unde îți sunt acum, toți prietenii veseli ce mâncau și beau gratis la masa ta?? 

-Unde îți sunt rudele, ce te cunoșteau doar când voiau bani cu împrumut?? 

-Unde îți sunt cei trei copii, pe care i-ai crescut cu iubire până la epuizare? 

Astăzi, acum, când el își face valiza sus în dormitor ca și un copil ce are o nouă jucărie, frenetic nerăbdător, încrezător în noua lui soartă. Crede că îi va fi atât de bine fără de tine, căsătoria asta și pereții grei ce îl apasă! Își strânge bucuros toate frânturile vieții lui banale, deșartele iluzii, speranțele cele goale! Toți îi spun că îl iubesc la firmă dar de fapt nimeni nu îl suportă. Și colegii lui ar vrea să facă un efort să se schimbe din egoistul avar în care s-a transformat în ultimii ani.

Cele mai încurajatoare citate despre succes Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri