6 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 68 share-uri

Christie Marie Sheldon - Iubesc energia ei luminoasă și inspirațională. Nu de puține ori, fiind destul de jos cu moralul, am urmarit-o ținând discursuri pe YouTube și nivelul meu de încredere și optimism renăștea instant.

Christie Marie Sheldon este unul din personajele mele preferate din zona de spiritualitate, în mod specific din zona amatorilor Legii Atracției. Iubesc energia ei luminoasă și inspirațională. Nu de puține ori, fiind destul de jos cu moralul, am urmarit-o ținând discursuri pe YouTube și nivelul meu de încredere și optimism renăștea instant.

Simt că este momentul să o împart pe Christie cu voi și cine știe, poate vă veți găsi de asemenea inspirația in modul prin care ea vede viata si tehnicile pe care le pune in aplicare si ii invata si pe ceilalti oameni sa facă la randul lor.

În opinia lui Christie Sheldon, absolut tot ceea ce experimentăm în jurul nostru poartă o vibrație energetică. Tot ceea ce suntem noi este energie și putem să alegem ce fel de vibrații sălășluiesc în noi și astfel, ce putem sau nu, să atragem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Îți recomand acest exercițiu pe care îl propune Christie Sheldon și în care ne încurajează să folosim energia binecuvântării pentru a ne lumina viața.

Te binecuvântez cu pură lumină și iubire.

Te binecuvântez cu energie pură de la Sursă. - Christie Sheldon

1. Christie Marie Sheldon - Putem să alegem

Poți să alegi în baza căror frecvențe energetice îți trăiești viața.

Foto: Tirachard Kumtanom/ Pexels

2. Christie Marie Sheldon - Poți să schimbi lumea

Dacă ești atent/ă în mod conștient la ceea ce se petrece în interiorul tău, la ceea ce gândești, poți de fapt să schimbi o lume întreagă, nu doar pe tine.”

3. Christie Marie Sheldon - Jocul este o extensie a ceea ce ești tu

Jocul este o extensie a ceea ce ești tu. Ești fiecare fărâmă de energie pe care o miști prin corpul tău, fiind într-o vibrație înaltă pentru că trăiești vibrația veseliei și a iubirii față de viață. Accesând această energie suficient de mult timp, reușești să lași ca acea energie să îți conducă viața și te trezești în magnificul și abundența care este înăuntrul tău.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri