Cuvinte cu personalitate de la Anthony Bourdain care ne vor face să privim viața, mâncarea, lumea și călătoriile cu alți ochi

15 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 65 share-uri

În onoarea lui Anthony Bourdain, iată câteva dintre cuvintele sale inteligente care ne-au făcut să privim mâncarea, lumea, viața și călătoriile cu alți ochi..

Vestea ca Anthony Bourdain, cunoscutul chef și om de televiziune, a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel, m-a întristat teribil... Anthony Bourdain a schimbat viețile tuturor celor pasionați de mâncare, călătorii, restaurante, experiențe culinare și experiențe inedite și nu numai. Prin prisma jobului său, Anthony Bourdain a explorat în mod inteligent și curajos multe din culturile și bucătăriile lumii, ne-a introdus în lumi și meleaguri necunoscute, a învățat și ne-a învățat multe despre condiția umană, a militat pentru dreptul la o viață mai bună a populațiilor marginalizate, a deschis inimile și bucătăriile oamenilor și i-a făcut să se confeseze, să împărtășească rețete, mâncare și povesti de viață, ne-a trezit curiozitatea pentru mâncarea lumii și ne-a făcut să o privim cu alți ochi, ca pe un punct care ne aduce pe toți laolaltă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

“Mâncarea nu dezbină, mâncarea ne unește”… aceasta era lozinca de viață a autorului și a omului care a unit prin personalitatea sa efervescentă, prin mâncare și conversații savuroase o lume întreagă.

“Dragostea lui pentru aventură, oameni, mâncare şi băuturi bune şi poveştile remarcabile din toată lumea l-au făcut un povestitor unic. Talentele sale nu au încetat să ne uimească şi ne va lipsi enorm“, îl descria CNN într-un comunicat de presă.

În onoarea lui Anthony Bourdain, iată câteva dintre cuvintele sale inteligente care ne-au făcut să privim mâncarea, lumea, viața și călătoriile cu alți ochi

Ce mod grozav de a trăi ar fi dacă ai putea să faci întotdeauna lucrurile care te interesează și să le faci cu oameni care te interesează.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Călătoriile te schimbă. Pe măsură ce călătorești prin această viață și lume schimbi puțin lucrurile, lași urme după ce ai plecat, chiar dacă mici. Iar viața la rândul său (și călătoriile) lasă urme pe tine. De cele mai multe ori, aceste urme de pe trupul și sufletul tău sunt frumoase. Doar că adesea, acestea dor.

Foto: Anthony Bourdain; Credite foto: stock_photo_world / Shutterstock.com

Nu trebuie să fiu de acord cu tine ca să te plac sau să te respect.

Mâncarea proastă este făcută fără mândrie, de bucătari care nu au nici mândrie, nici dragoste în ei. Mâncarea proastă este făcută de chefi care sunt indiferenți sau care încearcă să fie totul pentru toată lumea, care încearcă să mulțumească pe toată lumea. Mâncarea proastă este mâncare falsă… mâncare care arată frica și lipsa de încredere în abilitatea oamenilor de a discerne sau de a lua decizii în legătură cu viețile lor.

Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Fără să experimentăm, fără disponibilitatea de a pune întrebări și de a încerca lucruri noi, am deveni cu siguranță statici, repetitivi și muribunzi.

La capitolul “Motive pentru care ți-ai părăsit ultimul job”, nu spune niciodată care a fost adevăratul motiv, doar dacă nu a fost ambiția sau banii.

Mâncarea este tot ce avem. Este o extensie a sentimentului naționalist, a sentimentului etnic, a istoriei personale, a provinciei din care vii, a regiunii tale, a tribului tău, a bunicii tale.

Să călătorești nu este întotdeauna drăguț. Nu este întotdeauna confortabil. Câteodată doare și chiar îți frânge inima. Dar acest lucru este în regulă. Călătoria te schimbă, ar trebui să te schimbe. Lasă urme în memoria ta, în conștiința ta, în inima ta și pe trupul tău. Iei ceva cu tine. Și speram că lași și ceva bun în urmă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri