21 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 2 share-uri

În momentul în care am simțit că nu sunt fericită, că port în spate o povară mult prea grea pentru mine, am decis că trebuie să fiu fericită, că merit să trăiesc o viață exact așa cum simt.

de Coroiu Anca Gabriela

Omul cât trăiește învață și cât adevăr este aici. Nu este foarte ușor să vorbești despre experiențele personale, dar odată ce am înțeles că prin exemplul meu pot ajuta și alte persoane să își îmbunătățească viața, am decis că pot trece peste un sentiment, superficial aș spune, de frică vizavi de părerea celorlalți și astfel mi-am găsit puterea de a o face.

Aș vrea să vă vorbesc despre iubire, despre cum mi-a atins ea viața și despre cum m-a schimbat profund. Înainte de toate, simt nevoia să spun că sunt o norocoasă, am lângă mine un om minunat care, fără să vrea, fără să conștientizeze, m-a ajutat enorm să îmi schimb percepția despre ce este dragostea cu adevărat.

De când mă știu, am considerat întotdeauna că a iubi e musai să aibă legătură cu a fi 100% pentru celălalt, înseamnă a-ți dedica tot timpul pentru a- i fi pe plac, în orice privință. Exact așa gândeam și mare mi-a fost mirarea când mi-am dat seama că lucrurile nu trebuie să stea chiar așa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Până să conștientizez faptul că nu despre asta este dragostea, sau pană când mi-am dat seama că nu astfel de dragoste mă poate ajuta să evoluez ( poate alte persoane pot trăi liniștite cu o astfel de mentalitate) , am acționat în relația mea doar după sloganul: fă-l fericit pe el și vei fi și tu fericită! Nimic mai adevărat ar spune unii, nu? Da, chiar și eu încă mai cred în asta, cu diferența că mi-am dat seama că totul trebuie să aibă o limită.

Este minunat să găsești pe cineva care să merite cu adevărat tot acest efort din partea ta, dar oprește-te un pic și gândește-te: cu tine cum rămâne? Consider că este esențial să înțelegi că suntem diferiți, avem nevoi diferite, simțim diferit așa că revin la întrebarea mea: cu tine cum rămâne, dacă tu depui tot efortul în a-l satisface pe cel de lângă tine?

Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Cele mai încurajatoare citate despre succes Îți doresc timp…

E cumva un mecanism logic, dacă te gândești puțin: prin faptul că tu ești dispus să faci orice pentru celălalt, din motive doar de tine știute, uiți într-o oarecare măsură de tine, de ceea ce ai tu nevoie. Poate reușești pentru o perioadă de timp să- ți ascunzi nevoile, strigând sus și tare că nevoile lui sunt și nevoile tale, dar crede-mă că la un moment dat viața îți va arăta contrariul. Este inevitabil până la urmă. Cât crezi că te poți ascunde de tine?

Citește continuarea pe pagina următoare >>>

Foto int: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri