27 Martie 2017 publicat în Moda 32 share-uri

Marti si miercuri seara, 28&29 martie, Point devine gazda unui eveniment-concept de shopping constient, in timpul noptii. Point-a-porter este un fête de la mode dedicat industriei locale de fashion. Un pop up store cu accent pe piese create de designeri autohtoni, sample-uri sau care apartin colectiilor mai vechi.

Timp de doua nopti vom crea o experienta unica de shopping nocturn, cu creatii fashion, bijuterii de autor, incaltaminte, accesorii si design de produs, cocktailuri, talks, screenings, styling.

Line up-ul este format din: Adelina Ivan, AFMF, Skin Deep, Cactus the Brand, Lemnia, Alina Simion, Maria Amelian, Wild Olive, Optimef, Casuta cu cerdac si altii. Cat timp doamnele fac shopping, domnii se pot relaxa cu frizuri cool in compania celor de la Mr. Blade Barber Shop.

Pe langa shopping, marti seara, invitam publicul interesat la o discutie relaxata despre cum putem integra articole din colectii mai vechi in tinute actuale. Cum putem defini sustenabilitatea in moda romaneasca? Cum educam clientii sa constientizeze provenienta materialelor, impactul lor asupra propriului corp, dar si a mediului inconjurator? Discutie ce va fi condusa de Anca Miron, Sonia Constatinescu, Cristina Pavelescu, Iulia Sima si Noemi Meilman.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Miercuri seara, dupa job sau alte preocupari, Bucharest Fashion Film Festival propune o selectie de scurtmetraje de fashion regizate de Marie Schuller si Emma Westenberg, doua tinere regizoare care au captat in ultimii ani atentia festivalurilor de profil printr-o noua directie estetica si un stil bine conturat.

Point-a-Porter | Night Shopping se afla la prima editie si avea avea loc marti si miercuri seara, 28&29 martie la Point art Hub, din Strada General Eremia Grigorescu, nr.10.

Intrarea este libera.
Mai multe detalii pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/429959420672006/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri