Iata care sunt cele 10 sfaturi de styling propuse de Ovidiu Buta pentru alegerea unor tinute de efect la preturi avantajoase:

A inceput sezonul reducerilor de iarna, iar tentatia cumparaturilor este mult mai mare. Dar cum alegem eficient si ce articole nu ar trebui sa lipseasca din garderoba? Veranda Mall, unde vei gasi discounturi la multe produse pana in luna februarie, l-a invitat pe stilistul Ovidiu Buta, sa ofere cateva tips&tricks de care iubitorii de moda pot tine cont la sesiunile de shopping din aceasta perioada.

Iata care sunt cele 10 sfaturi de styling propuse de Ovidiu Buta, pentru alegerea unor tinute de efect la preturi avantajoase:

Sfat 1. Pentru a fi creativi in alegerea tinutelor, imaginati-va ca sunteti un personaj dintr-un film, iar acesta este costumul perfect pentru a juca in el!

Sfat 2. Folositi intotdeauna cu incredere accesoriile! Acestea va vor ajuta sa dati credibilitate personajului vostru vestimentar.

Sfat 3. Exagerati vestimentar, daca aveti ocazia. O haina de blana oversized, sau dintr-un material neasteptat, in combinatie cu o pereche de jeansi si stiletto, pot forma un outfit de invidiat, daca este purtat in contextul potrivit!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile


Sfat 4.
Purtati haine cu personalitate, dar in combinatie cu piese vestimentare simple! De exemplu, un palton intr-o nuanta puternica poate scoate din anonimat o tinuta clasica, in culori neutre.

Sfat 5. Alegeti piese in culori deschise pentru partea de sus. Acestea vor atrage atentia asupra partii de sus, punand astfel in evidenta trasaturile fetei.

Sfat 6. Tinutele simple nu dau gres niciodata! Clasica little black dress ar trebui sa existe in garderoba oricarei femei. Pentru a da un aer...cuminte aparitiei, purtati rochia cu o pereche de balerini.


Sfat 7.
Cea mai buna alternativa pentru vremea capricioasa: alegeti o tinuta formata din piese lejere, iar deasupra folositi o haina extrem de calduroasa.

Sfat 8. Daca va plac culorile puternice, dar nu stiti cum sa le purtati astfel incat sa nu dati gres, solutia este simpla: asezati culoarea preferata langa o piesa intr-o culoare neutra (de exemplu: gri, negru sau alb).

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Sfat 9. Nu va simtiti aventuroase in materie de moda? Puteti alege o tinuta formata din piese in culori neutre, la care sa adaugati accesorii in culori puternice.


Sfat 10.
Este bine ca din cand in cand sa incercati ceva nou. Doar asa va evolua si stilul vostru vestimentar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri