Alaturi de Kings of Leon, artisti de renume ca Robbie Williams, Madonna, Rihanna etc. folosesc in turneele lor structuri similare tocmai pentru ca este o platforma sigura si specifica pentru un spectacol de proportii memorabile. 

comunicat de presa

Concertul Kings Of Leon programat pentru 17 iunie la Arena Nationala din Bucuresti se anunta incendiar, fie ca ne raportam la repertoriul trupei celebre in toata lumea, fie ca judecam dupa pregatirile din jurul evenimentului.

Loud Music Entertainment, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata echipamentelor scenotehnice profesionale, va furniza pentru acest concert scena Megaforce TVG I, o piesa de top din categoria sa. De altfel, aceasta este singura de felul sau din Europa de Est.

Scena achizitionata de Loud Music Entertainment si livrata pentru concertul Kings of Leon a fost adusa direct din Germania, fiind necesare 10 tiruri pentru transportul sau. Aceasta este construita din metal si asigura rezistenta la greutati de 5 ori mai mari decat scenele conventionale din aluminiu.

Piesa este adecvata festivalurilor si concertelor de amploare si va fi pusa la dispozitie pentru o serie de evenimente foarte mari din Europa de Est de catre Loud Music Entertainment, membru in Megaforce Network.

Alaturi de Kings of Leon, artisti de renume ca Robbie Williams, Madonna, Rihanna etc. folosesc in turneele lor structuri similare tocmai pentru ca este o platforma sigura si specifica pentru un spectacol de proportii memorabile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri