Odata cu vara, bauturile calde lasa loc celor reci si revigorante. Fara doar si poate cafeaua, cel mai bun prieten al diminetilor, are o multime de proprietati benefice, de la eliminarea durerilor de cap, la imbunatatirea memoriei, stimularea sucurilor gastrice si accelerarea metabolismului. Inlocuieste-o vara aceasta cu frappe-ul, cel care ramane an de an vedeta sezonului si bucura-te de o reteta delicioasa de la LifeCare.

Cafeaua pe care o alegi este baza importanta si cea care da esenta intregului amestec. Alege ingrediente cat mai aproape de starea lor naturala si care stii ca vin de la un producator de incredere. Cafeaua instant Magic Energy - Eco Coffee este un amestec unic, care iti rasfata simturile, te energizeaza si vitalizeaza, totul intr-un mod foarte sanatos. Savoarea unica si beneficiile deosebite pentru sanatate sunt date de combinatia dintre cafeaua Arabica BIO (provenita din culturi exclusiv organice), extractele BIO de ganoderma si ginseng, precum si BIO siropul de porumb pudra. Prezenta ingredientelor certificate 100% BIO este o garantie suplimentara a calitatii si sanatatii!

Ganoderma si ginsengul sunt binecunoscute pentru efectele lor tonice si energizante, pentru indepartarea senzatiei de oboseala, stimularea activitatii cardiace si a sistemului imunitar, dar si pentru incetinirea procesului de imbatranire prematura.

Daca alegi sa pui si zahar in cafea, opteaza pentru zaharul brun in locul celui normal si cat mai putin prelucrat chimic. Ai acum zaharul eco brun nerafinat Meal Balance® de la LifeCare®.
Reteta FRAPPE-ului verii de la LifeCare®.

· 2 lingurite de Coffee for life Ganoderma® Magic Energy - Bio Coffee
· 6 linguri de apa rece
· Lapte rece (optional)
· Gheata (cuburi sau sfaramata)
· Frisca (optional)
· Zahar brun (dupa gust)
· Sirop de ciocolata (optional)

Pune cafeaua, zaharul si apa in shakerul Life Impulse si mixeaza-le bine, pana se omogenizeaza si s-a topit zaharul. Pentru servire, intr-un pahar completeaza cu gheata pana la jumatate, lapte pana se acopera gheata si apoi amestecul din shaker. Adauga frisca sau sirop de ciocolata pentru decor, toarna totul in shaker si esti gata de plecare! Incearca shaker-ul Life Impulse® de la LifeCare.

Pentru o gustare sanatoasa si satioasa, ia cu tine si un baton ECO cu cereale cu diferite sortimente de fructe sau chiar ciocolata, de la LifeCare®.

Life Care® este in prezent cea mai mare companie de Vanzari Directe din Romania, orientata pe vanzarea de produse Bio, naturale si vegane. In plus, numeroase publicatii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street si altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscand astfel eficienta sistemului.

Infiintata in 2005, Life Care®, prima si cea mai importanta companie romaneasca din domeniul vanzarilor directe, crede ca o viata mai buna si mai fericita inseamna prosperitate, sanatate si frumusete. Portofoliul companiei include peste 500 produse BIO, create dupa retete originale Life Care® si produse in Germania, Italia, Franta sau SUA: cosmetice si produse de ingrijire personala, suplimente nutritive si cosmetice terapeutice, precum si produse destinate curateniei si ingrijirii casei.

Acestea pot fi achizitionate atat de la partenerii Life Care® e, cat si online, direct pe www.life-care.com. Astazi, Life Care® inseamna peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vandute si peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri