In perioada 10 iulie - 31 august, zilnic, prin tragere la sorti, doi dintre vizitatorii cinematografului vor putea castiga o zi intreaga de filme si meniuri complete.

Comunicat de presa

Grand Cinema & More lanseaza Grand Summer Promo, transformand fiecare bilet la film in sansa de a castiga un all inclusive la film. In perioada 10 iulie – 31 august, zilnic, prin tragere la sorti, doi dintre vizitatorii cinematografului vor putea castiga o zi intreaga de filme si meniuri complete.

Vara aceasta, fiecare bilet cumparat la Grand Cinema & More va avea imprimat un cod unic de promotie, care, odata trimis prin SMS la numarul 3725, inscrie posesorul in tragerea la sorti pentru un all inclusive cu filme, snacks si racoritoare pentru o zi intreaga. in fiecare zi, doi vizitatori norocosi ai cinematografului vor putea castiga cate 10 bilete la cele mai recente productii si meniuri de savurat pentru fiecare dintre ele.

„In sezonul calatoriilor, am gandit Grand Summer Promo ca pe o vacanta traita intr-o zi, gandita intru totul pentru iubitorii de filme. Un maraton complet pentru oricine este in urma cu ultimele lansari, pentru cei care nu rateaza sansa unui film bun vazut intr-o sala complet echipata sau pentru oricine cauta cel mai bun mod de a-si petrece timpul liber”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Detaliile complete, precum si regulamentul promotiei pot fi accesate pe site-ul www.grandentertainment.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri