Chiar daca in mod normal ar fi bine sa ne protejam in fiecare zi din an impotriva razelor ultraviolete, vara este intotdeauna un moment propice in care sa constientizam ca pielii ii trebuie acordata o ingrijire speciala pentru a o mentine sanatoasa si frumoasa intregul sezon estival.

Razele UVA imbatranesc pielea prematur, iar cele UVB provoaca arsuri. Ai grija atunci cand alegi produsele cu SPF (e indicat sa fie mai mare de 25) deoarece unele nu protejeaza decat impotriva razelor UVB.
Natura ne-a oferit numeroase resurse in acest sens: uleiul de argan, de galbenele si menta sunt doar cateva dintre ingredientele benefice ce se regasesc in gama Kräuter® si care au rolul de a hidrata si proteja pielea de arsurile solare, vant si intepaturile de insecte.

Iata mai jos cateva ponturi de care ar trebui sa tii cont pentru a te bucura toata vara de o piele stralucitoare, bronzata uniform, ferma si catifelata.

1. Aplica factorul de protectie inainte de a te imbraca

Nu astepta sa te imbraci si abia apoi sa aplici crema cu factor de protectie unde mai ai loc. Exista un motiv foarte intemeiat pentru care crema de protectie trebuie aplicata inainte de a te imbraca. Factorul de protectie solara are nevoie de cel putin 20 de minute pentru a intra in piele. In plus, atunci cand deja te-ai imbracat si vrei sa aplici crema, nu vei acoperi decat foarte putine zone ale corpului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

2. Alege produsul in functie de tipul tau de piele

Daca ai o piele sensibila, ar trebui sa alegi produse cu ingrediente naturale, antiinflamatorii, potrivite pentru un ten sensibil si o piele cu tenta rosiatica. Uleiul de argan este de asemenea un ingredient foarte hranitor pentru persoanele cu piele uscata.

Incearca emulsia de plaja pentru protectie solara, cu ulei de Argan BIO Kräuter®, cu SPF 25, potrivita pentru intreaga familie care protejeaza impotriva radiatiilor solare UVA si UVB.
Uleiul de argan BIO ajuta la prevenirea arsurilor solare, imbatranirea prematura a pielii si asigura o bronzare uniforma. Acizii grasi esentiali Omega-3 si Omega-6 ajuta la regenerarea pielii si la intensificarea procesului de bronzare, precum si la mentinerea unei pieli catifelate.

3. Machiajul nu te protejeaza

Chiar daca vedem scris de multe ori pe recipientele produselor de make-up ca ar avea factor de protectie, nu trebuie sa ne bazam pe asta. Ar trebui sa aplici mai mult de 10 straturi de pudra ca sa te poata proteja precum o crema cu factor de protectie. La fel se intampla si in cazul fondului de ten. Aplica intotdeauna crema cu protectie solara inainte de orice alt procedeu din ritualul tau de infrumusetare.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

4. Tine cont de perioada de valabilitate a produselor

Cu totii avem crema aceea de protectie ramasa pe etajera, in baie. Este foarte important ca solutia pe care o folosim sa fie „proaspata”. Ingredientele active din acest tip de creme isi pot pierde din proprietati odata cu trecerea timpului. Verifica intotdeauna data de expirare.

5. Uita de buzele crapate

Buzele sunt foarte sensibile sub efectul daunator al soarelui si multe femei uita sa le acorde atentia necesara. Foloseste un balsam de buze protector cu galbenele BIO Kräuter® pentru a hidrata si calma, dar si diminua eventualele iritatii cu ajutorul uleiului de galbenele.

Aplica-l de cate ori simti nevoia. Uleiul de galbenele BIO din componenta diminueaza iritatiile, iar uleiul de masline hraneste si reda buzelor aspectul natural. Formula extrem de blanda, textura cremoasa si mirosul placut fac din mentinerea sanatatii buzelor o placere zilnica.
Nu uita de protectia de dupa plaja!

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Dupa plaja, pielea are nevoie de hidratare si de o ingrijire adecvata pentru a evita mancarimile, roseata sau senzatia neplacuta de piele arsa de soare.

Gelul pentru calmarea iritatiilor cu menta BIO Kräuter® revigoreaza, relaxeaza si calmeaza pielea inrosita, arsa de soare precum si pielea care prezinta iritatii rezultate in urma intepaturilor de insecte, plante iritante si mici zgarieturi.

Menta BIO din componenta produsului tonifica musculatura, stimuleaza circulatia sanguina periferica si are proprietati astringente.

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri