Stiati ca vitamina D este esentiala in cresterea si dezvoltarea copiilor, intervenind in mentinerea sanatatii dintilor, a sistemului osos, dar si in maturarea sistemului imun si in diviziunea celulara?

Wellbaby vitamina D – suport in dezvoltarea armonioasa a micutilor

Stiati ca vitamina D este esentiala in cresterea si dezvoltarea copiilor, intervenind in mentinerea sanatatii dintilor, a sistemului osos, dar si in maturarea sistemului imun si in diviziunea celulara? Fiind o vitamina liposolubila care actioneaza la nivel celular, aceasta este produsa la nivelul pielii atunci cand exista expunere la raze ultraviolete de tip B (UVB) – fara creme de protectie.

In Romania, suplimentarea cu vitamina D este recomandata pentru toti sugarii si copiii sanatosi. Doza de Vitamina D recomandata in profilaxie trebuie ajustata in functie de particularitatile individuale ale copilului si de factorii de risc pentru rahitism.

Vitamina D nu se gaseste in alimentele consumate de cei mici si de aceea ar trebui administrata sub forma de suplimente nutritive. Vitabiotics vine in sprijinul parintilor grijulii cu suplimentul alimentar Wellbaby Vitamina D!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Folosind o forma activa a vitaminei – D3, pe baza naturala de ulei de masline, Wellbaby Vitamina D ofera sprijin in cresterea normala si in dezvoltarea oaselor. Putand fi administrat incepand cu varsta de 4 luni, Wellbaby vitamina D are o seringa dozatoare de 0,5 ml ce face usor de administrat solutia.

Produsul nu are efecte alergizante, nu contine colorant sau conservant artificial, alcool, sare, zer, lactoza sau indulcitori. De asemenea, productia se realizeaza intr-un compartiment separat de alte produse ce pot contine ulei de arahide.

Gasiti Wellbaby vitamina D in farmacii.

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri