Brandul -417 aduce ritualul de ingrijire la rang de arta datorita ingredientelor special provenite din Marea Moarta.

Namolul din Marea Moarta contine de zece ori mai multe saruri si minerale decat oricare alta mare sau ocean si este considerata inca din antichitate cel mai mare spa vindecator din lume.
Ingredientele active din produsele -417 sunt atent selectionate si recunoscute pentru proprietatile de rejuvenare.

Numele brandului simbolizeaza locatia exacta (417m sub nivelul marii) de unde sunt extrase cele mai pretioase ingrediente pentru produsele -417.

-417 este o linie unica si exclusiva de produse pentru ingrijirea pielii ce combina vitaminele energizante ( A, B, E, D si F), extractele naturale din plante si un complex bogat de minerale din Marea Moarta.
Pentru sarbatori va puteti gandi la cei dragi oferind un dar pe masura:

Crema Hidratanta de Noapte - Ajuta la regenerarea celulara si mentine nivelul optim de hidratare. Ofera fermitate si previne aparitia ridurilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Susține-ți frumusețea din interior! Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Untul de corp cu Lavanda si Untul de corp cu Kiwi si Mango - Fiecare dintre cele doua produse contine unt de Shea ce hidrateaza, relaxeaza, si protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV, dar previne si imbatranirea. Beneficii: efect de calmare si hidratare intensiva.

Produsele -417 sunt disponibile in Romania, exclusiv in farmaciile Sensiblu.
Informatii si pe https://www.facebook.com/minus417sensiblu/

Foto homepage: Pexles


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri