Stralucire, luminozitate, hidratare si riduri netezite – acestea sunt dorintele fiecarei femei pentru propria piele. Chiar daca nu realizam, stresul cotidian si activitatile zilnice ne afecteaza sanatatea si, mai ales, frumusetea.

Mai mult de 80% din semnele imbatranirii sunt cauzate de radiatiile UV si poluare, factori la care suntem expusi zilnic. Pielea isi pierde gradual din luminozitate si astfel incep sa apara ridurile.

APIVITA lanseaza un nou produs in gama Bee Radiant: crema de zi cu SPF 30! Cu 84% ingrediente naturale si celule stem din portocala, noua crema Bee Radiant ofera multiple beneficii:
• Protejeaza impotriva radiatiilor UVA/UVB
• Ofera protectie impotriva factorilor agresori
• Previne si reduce ridurile
• Restaureaza luminozitatea naturala a pielii

Tenul capata un aspect catifelat, radiant, sanatos si vizibil intinerit. Crema este imbogatita cu 100% uleiuri esentiale organice pure de bergamota, mandarina verde, trandafir & grapefruit.
 

Gama BEE RADIANT NU contine PARABENI, SILICON, PROPILEN GLICOL, BUTILEN GLICOL, ULEI MINERAL, ETANOLAMINA, FTALATI, PCM, NM.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Gama BEE RADIANT este disponibila in magazinul APIVITA din Baneasa Shopping City si in farmaciile Sensiblu.

Va asteptam pe www.facebook.com/Apivita.Ro sau www.apivita.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri