Noi conflicte, intrigi, momente vulnerabile, rasturnari de situatie, ultima parte a trilogiei ne introduce in proaspata casnicie a lui Christian si a Anastasiei.

Comunicat de presa

Mai fierbinte decat o zi torida de vara, mai intens decat o cursa de masini, mai emotionant decat o declaratie de Valentine’s Day, capitolul final al celebrei francize „Cincizeci de umbre” va putea fi urmarit si pe cele mai mari ecrane de cinema din tara, in salile T IMAX de la Cinema City. Christian Grey (Jamie Dornan) si Anastasia Steele (Dakota Johnson) revin pe marele ecran din 6 februarie, in avanpremiera, in „Fifty Shades Freed / Cincizeci de umbre descatusate”, punctul culminant al povestii devenite fenomen mondial.

Noi conflicte, intrigi, momente vulnerabile, rasturnari de situatie, ultima parte a trilogiei ne introduce in proaspata casnicie a lui Christian si a Anastasiei, in momentele de fericire ale celor doi, in ziua nuntii si in luna de miere, dar si in momentele in care relatia lor este pusa la incercare de demonii trecutului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Doar la Cinema City AFI Cotroceni si Shopping City Timisoara, intregul film este special formatat si prezentat in formatul extins IMAX, captandu-ti vederea periferica si oferindu-ti cu 26% mai multa imagine decat ecranul standard. Calitatea imaginii, sunetul puternic surround si arhitectura personalizata a salii de cinema te vor face sa te simti in mijlocul actiunii.

In avanpremiera din 6 februarie, urmareste thrillerul care te va tine cu sufletul la gura in IMAX 2D (la Cinema City AFI Cotroceni si Shopping City Timisoara), VIP (la Cinema City AFI Cotroceni si ParkLake) sau 2D (in toate cinematografele Cinema City din tara).

Filmul este distribuit de Ro Image 2000, iar biletele s-au pus deja in vanzare. Mai multe detalii pot fi gasite pe www.cinemacity.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri