Dansul a fost dintotdeauna mai mult decat un hobby - este o modalitate prin care ne putem exprima emotii, trairi sau ganduri intr-o maniera artistica, indiferent de varsta biologica.

La Scoala de dans Arthur Murray, distractia si buna dispozitie se imbina perfect cu dansul. Insa este bine de stiut faptul ca dansul are numeroase efecte favorabile asupra fizicului, dar si asupra psihicului.

Dansul antreneaza mintea si corpul

Printre primele beneficii se numara relaxarea mentala si antrenamentul fizic. Activitatea fizica din timpul dansurilor mobilizeaza diversi muschi, in func ie de stilul de dans ales. Spre deosebire de unele sporturi, dansul nu este extrem de solicitant daca este practicat regulat, sub supravegherea unui profesionist.

De asemenea, este unul dintre cele mai interactive moduri in care putem sa facem miscare, ajutând astfel la men inerea unui stil de via a echilibrat si sanatos, mai ales in anotimpurile reci. Si partea mentala este avantajata in cazul celor care aleg sa danseze, ac iunile legate de dans favorizând pastrarea unei atitudini pozitive si a unei bune stari de spirit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Printre beneficii se numara si o aten ie sporita acordata detaliilor si o mai buna abilitate de organizare. Dansul este recomandat tuturor categoriilor de vârsta, deoarece pe ringul de dans toata lumea este tânara si plina de viata.

Socializarea, o parte importanta din viata fiecaruia

Cursurile de dans par a fi solutia perfecta atunci cand vine vorba de distractia de zi cu zi. Petrecerile si evenimentele sunt din start mai atractive atunci cand dansul intervine pe scena, iar atmosfera devine mult mai spontana si mai relaxata.

Prin dans trairile se exteriorizeaza si muzica se simte diferit, devenind o parte din universul pe care il reprezinta. La scoala de dans Arthur Murray, accentul cade si pe aspectul socializarii, care nu poate lipsi pentru ca procesul de invatare si formare sa fie complet. Studentii leaga noi relatii de prietenie intre ei, dar si cu oameni din exterior, prin intermediul petrecerilor dansante periodice si al evenimentelor organizate in cadrul scolii.

Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Dansul, un remediu antistres excelent

Dansul este o modalitate foarte buna prin care putem tine sub control nivelul stresului cauzat de suprasolicitarea de la job, chiar si in perioadele cele mai complicate. Cu ajutorul lui, devenim mai relaxati, iesim din rutina si incepem sa ne focusam mai mult pe lucrurile pozitive din jurul nostru. In plus, prin intermediul dansului socializam mai mult si, de ce nu, legam chiar si noi prietenii. De asemenea, dansul in cuplu are efecte surprinzatoare pentru relatia dintre parteneri.


Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri