Valentine’s Day reprezinta ocazia perfecta pentru a exprima sentimente si dorinte pretioase. Bucura-te de sarbatoarea dragostei cu bijuteriile romantice din noua Colectie de Valentine’s Day 2018.

Valentine’s Day reprezinta ocazia perfecta pentru a exprima sentimente si dorinte pretioase. Bucura-te de sarbatoarea dragostei cu bijuteriile romantice din noua Colectie de Valentine’s Day 2018 de la PANDORA si transforma fiecare zi a anului intr-una plina de iubire si afectiune. Alege dintre modelele finisate manual si realizate din materiale de cea mai inalta calitate, impodobite cu pietre colorate, care vor rezista trecerii timpului, asemeni unei relatii autentice si durabile.

Amintiri romantice. Alege unul dintre Medalioanele Plutitoare de la PANDORA – fie unul rotund, fie unul in forma de cheie cu inima – si personalizeaza-le adaugand elemente miniaturale simbolice pentru sentimentele cele mai profunde.

Inele suprapuse. Celebreaza iubirea cu inelele minunate din argint 925 si PANDORA Rose. Fiecare model cuprinde detalii delicate in forma de inima, de la taieturi deosebite de pietre la lacate-pandantiv. Poarta-le suprapuse, combina-le, iubeste-le.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Emoji dragi. Dupa ce au cucerit intreaga lume, simbolurile emoji prind viata in talismanele PANDORA, din argint 925 si sticla de Murano, devenind un alt mod de a te exprima in limbajul dragostei.

Inimi infloritoare. Lasa-ti sentimentele sa infloreasca si sa creasca purtand bijuterii spectaculoase. Infatisand un copac al iubirii, cadoul must-have al acestui sezon – un colier superb, cu un pandantiv in forma de inima – reprezinta o declaratie puternica de iubire si stil deopotriva.

#DOPANDORA

Descopera colectia in magazinele PANDORA si pe www.pandora.net


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri