Incep atelierele "Copilul tau, antreprenor"

Comunicat de presa

Plaza Romania si Ken ACADEMY organizeaza “Copilul tau, antreprenor”, cursuri gratuite de educatie financiara si antreprenoriala pentru copiii cu varste intre 9 si 12 ani. Trei ateliere cu durata de 90 de minute vor fi organizate pe 18 aprilie, 9 mai si 6 iunie, intre orele 18.00 si 19.30.

Educatia financiara si antreprenoriala au devenit deja obligatorii pentru a-i ajuta pe copii sa-si construiasca propriul drum, intr-o perioada in care tentatiile sunt peste tot, cardurile de credit se obtin usor, iar cumparaturile sunt la un click distanta. Profesiile viitorului nu sunt bine definite, concurenta este in crestere, iar lumea este intr-o continua schimbare.

De aceea, copiii au nevoie de indrumare pentru a reusi sa gaseasca drumul pe care si-l doresc. Atelierele “Copilul tau, antreprenor” isi propun sa provoace copiii la invatare prin joaca, dezvoltarea unor abilitati ce ii vor ajuta in viata: incredere in sine, planificare, lucru in echipa, leadership!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Programul Atelierelor din cadrul Plaza Romania:

Atelier 1: Planificare si Organizare - (Este important sa avem un plan sau trecem direct la actiune? De ce criterii tinem cont atunci cand planificam un eveniment sau o afacere? Cum construim o Harta Mentala  (MindMap) pentru a avea ordine in idei si activitati?)

Atelier 2: Abilitati de prezentare – (Cum putem sa ne prezentam pe noi insine sau ideile noastre? Cum construim o prezentare de impact? Cum captam atentia auditoriului? De ce elemente trebuie sa tinem cont? )

Atelier 3: Vand un produs sau ajut clientul sa gaseasca ce are nevoie? Abilitati de vanzare (Ce inseamna a vinde: a convinge pe cineva sa cumpere ce am eu sau sa ii ofer clientului  o solutie la nevoia pe care o are? Ce intrebari adresam clientului si cum o facem? De ce este important sa ne ascultam clientul? Ce tehnici de vanzare pot folosi?)

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Grupele vor fi alcatuite din minimum 15 – maximum 20 de participanti. Copiii vor primi invata de la un trainer cu experienta in business si practica in dezvoltarea de abilitati si in lucrul cu copiii.

Inscrierile se fac la adresa de mail: marketing@anchorgrup.ro.

Participarea copiilor este oferita gratuit, proiectul fiind organizat de KEN Academy si Plaza Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.plazaromania.ro si pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

Ce inseamna “Copilul tau, antreprenor”?

Reprezinta o sansa pentru copii sa experimenteze o mica parte din ce propune KEN Academy, primul si cel mai complex program de educatie antreprenoriala si financiara dedicat copiilor cu varste intre 8 si 13 ani.

KEN Academy organizeaza in perioada de vara unica tabara antreprenoriala din Romania: KIDS BUSINESS CAMP - locul unde timp de 6 zile, copiii vor mesteri cu drag la afacerea mult visata, isi vor dezvolta abilitati antreprenoriale si de echipa.

8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Mai multe detalii, pe: https://www.facebook.com/events/347430149108074/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri