Îți propunem câteva reguli pe care să te concentrezi în această lună mai. Primăvara e despre vivacitate și natură!

Cu siguranță nu greșim când spunem că cea mai importantă este starea de bine interioară. Liniștea și relaxarea sunt lucrurile pe care trebuie să te concentrezi zilnic, după terminarea activităților solicitante și stresante. În cele de mai jos îți propunem câteva reguli pe care să te concentrezi în această lună mai. Primăvara e despre vivacitate și natură!

Inspiră și expiră primăvara!

Pentru a funcționa propice avem nevoie ca aerul din încăperea de lucru să fie în permanență proaspăt și oxigenat. Plantele îți sunt cele mai bune prietene când vine vorba de purificarea oxigenului, iar aspectul estetic, decorativ, care îți încântă privirea, nu mai intră în discuție.  Înconjoară-te de natură și alege plantele pe care ți le dorești de la floria.ro.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Poartă primăvara!

Temperaturile crescânde par să anunțe vara mai repede decât ne-am fi gandit. Putem rămâne totuși fideli anotimpului în curs și putem purta sub razele soarelui costume de baie cu motive florale, primăvăratice. Sevensins.ro propune o colecție variată unde cu siguranță vei găsi costumul de baie perfect pentru tine!
 

Renaște ca primăvara!

Încrederea în sine este cel mai de preț atribut pe care fără prea mult efort ți-l poți însuși. Vitalitate, putere, încredere... preia din sentimentele pe care le induce primăvara și devino cea mai bună versiune a ta! Poți începe să exersezi citind o carte de la libris.ro prin care te poți redescoperi!
 

Devino una cu primăvara!

Bunăstarea interioară poate fi dobândită cu ușurință atunci când menținem un stil de viață echilibrat și consumăm alimente sănătoase. Vorbind despre sănătate și natură, îți amintim că cei de la vegis.ro sunt pregătiți cu numeroase suplimente și vitamine din care le poți alege pe cele de care ai nevoie în dieta zilnică.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri