7 Iunie 2017 publicat în Psihologie 11 share-uri

Barbatii ajung in cabinetele psiho-terapeutilor in momente emotionale dificile carora nu stiu cum sa le faca fata: sunt parasiti si nu stiu cum si cu ce au gresit, caci relatia cu femeia iubita parea, in opinia lor, una ideala.

De ce pleaca femeile de langa barbatii pe care ii iubesc: 5 motive esentiale

Pentru iubitele lor insa, relatia era departe de a fi una ideala. Si de cele mai multe ori, inainte de a pleca, femeile fac absolut tot ce le sta in putinta pentru a le arata barbatilor pe care ii iubesc unde gresesc si cum situatia poate fi remediata.

Iata cateva motive care ar putea sa ii alerteze pe barbati, inainte ca totul sa fie prea tarziu:

1. Femeile pleaca pentru ca barbatii nu sunt prezenti

Acesta este cel mai mare motiv pentru care femeile ii parasesc pe barbati, chiar daca ii iubesc. Dupa ce au facut tot ce le statea in putinta, realizeaza ca nu vor sa fie simple accesorii in vietile acestora. Ele isi doresc mai mult, adica ca ei sa fie prezenti.Cand se simte neglijata si neimportanta pentru persoana draga, dorinta de a fi in acea relatie se stinge incet, incet intr-o femeie...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Daca pentru un barbat, femeia din viata lui nu este o prioritate, atunci o va vedea pe aceasta plecand, mai devreme sau mai tarziu. Da, munca este importanta, proiectele si pasiunile sunt importante, dar nu ar trebui sa fie mai importante decat persoana iubita, care are nevoie sa petreceti timp impreuna si sa i se acorde atentie. Daca un barbat nu isi face timp pentru persoana pe care o iubeste, se poate astepta ca la un moment dat, aceasta sa oboseasca sa tot astepte si atunci il va parasi.

Foto: Pexels

Foto homepage: Pexels

2. Femeile pleaca pentru ca barbatii le fac sa se simta invizibile

In acest sens, este important ca o persoana care te iubeste sa stie „sa te vada”, sa te faca sa te simti importanta. Sa vada care sunt pasiunile, aspiratiile, dorintele si felul tau de a fi. O femeie vrea sa stie ca barbatul care o iubeste este acolo si ca o asculta si o intelege. Femeile nu vor sa fie precum niste fantome in vietile voastre!

Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

O femie vrea sa stie, alaturi de barbatul pe care il iubeste, ca ceea ce simte si vrea ea este relevant pentru el. Partenerul trebuie sa ii arate ca este prezent prin actiuni, nu prin vorbe. Este important ca un barbat sa isi vada partenera ca pe o individualitate, ca pe un om valoros care are multe de aratat lumii. Daca o femeie nu se simte valorificata de cel pe care il iubeste, mai devreme sau mai tarziu, va pleca.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri