O profesoara si-a surprins elevii cu o tema de vacanta neobisnuita. Profesoara le-a cerut copiilor sa petreaca mai mult timp cu parintii lor.

Brandy Young, profesoara la ciclul primar in Texas-SUA, a subliniat principiile ei cu privire la tema de acasa, odata cu inceputul anului scolar, prin intermediul unei scrisori adresate parintilor.

Acest mesaj adresat parintilor s-a viralizat pe Facebook, fiind distribuit de zeci de mii de oameni din intreaga lume, semn ca aceste principii incep sa penetreze tot mai mult sistemul de valori din tarile occidentale.
Iata ce spune acest mesaj:

„Dupa multe cercetari pe care le-am parcurs vara aceasta, vreau sa incerc ceva nou. Temele pentru acasa vor insemna doar ceea ce copiii vostri nu au reusit sa termine la scoala.

Cercetarile nu au demonstrat ca temele imbunatatesc performantele elevilor. Mai degraba va rog sa faceti lucruri care pot fi corelate cu performantele copiilor la scoala. Luati cina ca o familie, cititi impreuna, jucati-va afara si duceti-va copiii la culcare devreme.
Multumesc,

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Dra. Brandy Young ”

Contactata de un post de televiziune din Statele Unite, profesoara devenita pentru un moment vedeta in toata lumea, a spus ca „Elevii muncesc din greu toata ziua. Cand merg acasa ei trebuie sa invete alte lucruri. Eu incerc sa ii modelez ca persoane; nu e in beneficiul lor sa se duca acasa si sa continue cu teme.

Si pentru orice profesor care se gandeste la binele elevilor sai, ii incurajez sa incerce metode noi; daca ceva nu functioneaza, schimbati.”
 

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri