13 Iulie 2017 publicat în Social 13 share-uri

O zi banala de plaja s-a transformat intr-un moment eroic care inspira o lume intreaga.

...atunci cand oamenii isi unesc fortele pentru a ajuta:

In jur de 80 de oameni care se aflau pe o plaja din Florida au dat mana ca sa salveze o familie luata de niste curenti foarte puternici. Acest gest a fost unul incredibil, provocand multe lacrimi de bucurie si induiosare pentru intreaga lume. O zi banala de plaja s-a transformat intr-un moment eroic care inspira o lume intreaga.

O familie formata din 9 persoane, inclusiv 2 copii si o femeie in varsta au fost prinsi de un curent foarte puternic in apele Oceanului, pe plaja Panama – Florida. Oamenii aflati pe mal au auzit strigatele de ajutor ale celor prinsi in larg si mai multi dintre acestia s-au mobilizat, pentru ca treptat sa li se alature pana la 80 de oameni care au creat un lant uman, infruntand curentii de apa pentru a-I salva pe cei aflati in pericol, relateaza CNN. O zi banala de plaja s-a transformat intr-un moment eroic care inspira o lume intreaga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

“A fost uimitor sa vad oameni diferiti, de diferite rase, genuri si varste – toata lumea mobilizandu-se sa ajute”, a povestit unul dintre initiatorii actiunii de salvare.

Iata si alte momente cand oamenii au format lanturi umane pentru a ajuta pe cei aflati in pericol:

Lant uman pentru a salva un catel:

Lant uman pentru a salva un barbat dupa un accident de masina:

Foto homepage: Captura YouTube


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri