Tu alegi daca o situatie este o catastrofa sau o problema obisnuita de viata, ce poate fi inteleasa si depasita.

Cartea "Cum sa te simti mai bine, sa te faci mai bine, sa ramai mai bine" este disponibila pe Elefant.ro

Trebuie cu orice pret sa treci examenul de admitere? Se cuvine ca sotul sau sotia ta sa-ti acorde mai mult timp? Este imperios necesar sa fii apreciat la serviciu? Desigur ca iti doresti sa fie asa si ar fi bine si placut daca aceste lucruri s-ar intampla. Dar viata nu se desfasoara intotdeauna dupa cum ne dorim noi. Vestea buna este, insa, ca tu si numai tu alegi cum sa te simti. Tu alegi daca o situatie este o catastrofa sau o problema obisnuita de viata, ce poate fi inteleasa si depasita.

Aceasta carte iti ofera numeroase tehnici si metode practice, usor de aplicat, prin care sa poti schimba felul in care te raportezi la evenimentele de zi cu zi, astfel incat ele sa devina mai nuantate, mai suportabile, mai putin infricosatoare. Utilizand exemple din viata oamenilor obisnuiti, te invita si pe tine, cititorule, sa redevii stapanul gandurilor si al vietii tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Autor: Albert Ellis; Cartea a fost publicata la editura Trei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri