24 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 7762 share-uri

Prof. Dumitru Constantin Dulcan este un om de stiinta roman, care a facut o munca de pionierat, demonstrand inca din anul 1981, cand a fost lansata cartea „Inteligenta materiei”, ca ceea ce gandim creeaza universul in care existam! Eliberati de gandurile negative, oamenii pot atinge esenta divina, este de parere profesorul Dulcan.

Prof. Dumitru Constantin Dulcan este un om de stiinta roman, care a facut o munca de pionierat, demonstrand inca din anul 1981, cand a fost lansata cartea „Inteligenta materiei”, ca ceea ce gandim creeaza universul in care existam! Eliberati de gandurile negative, oamenii pot atinge esenta divina, este de parere profesorul Dulcan.

Internetul romanesc abunda de multe articole si interviuri cu Prof. Dumitru Constantin Dulcan din care extragem cateva idei esentiale care ne vor ajuta sa intelegem mai bine cercetarile si ideile care la inceput au bulversat lumea stiintifica, pentru ca astazi, astfel de cercetari cu privire la lumea vie, sa constituie teme principale de studiu.

1. Exista o inteligenta la toate nivelurile de manifestare a materiei, incepand de la particulele subatomice din vidul cuantic pana la fiziologia creierului uman. Ceea ce numim instincte la lumea fara limbaj articulat nu sunt decat tezaurizari de inteligenta, sau programe inteligente. Sunt garantii pe care specia si le ia pentru a-si indeplini propria sa finalitate – autoconservarea si reproducerea. Prof. Dumitru Constantin Dulcan - medicaacademica.ro .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

UNIVERSUL SE SPRIJINA PE LEGI MORALE

2. Astazi, bazandu-ma pe o cunoastere stiintifica, pot afirma cu certitudine ca lucrurile nu au pornit dintr-o intamplare si viata nu e accidentala pe pamant, asa cum spun manualele de biologie. Ba mai mult, afirm ca universul se sprijina pe legi morale. Am ajuns la concluzia ca si creierul respecta un cod etic, un cod moral, similar cu al marilor religii. Cum stim asta? Iata un experiment.

La inceputul anilor 2000, la Universitatea Wisconsin, s-au facut cercetari pe calugari tibetani. S-a constatat ca la emotiile pozitive - empatie, respect, admiratie etc - se activa o arie din lobul frontal stang, in timp ce trairea sentimentelor negative activa o arie din lobul frontal drept. In consecinta, creierul face o distinctie intre bine si rau. Dar creierul e o masa de carne si nu are cum sa faca selectia intre bine si rau doar prin sine. E clar ca exista o constiinta care face aceasta triere, iar ea se supune la randul ei unei legi morale, altfel cum ar face-o?

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Legea lui Dumnezeu este Legea Binelui

3. Deci, legea lui Dumnezeu este legea Binelui. Dar poate argumentul acesta nu e suficient ca sa intelegeti de ce universul e construit pe tiparul Binelui. Va dau alt exemplu, la nivel de chimie: gandurile negative la nivel de chimie a sangelui determina in corp un viraj spre aciditate (care inseamna imbatranire, boala, degenerescenta). Faptele pozitive si senine duc corpul catre un ph alcalin, care se traduce prin longevitate si vitalitate. Pana si ADN-ul nostru face diferenta intre bine si rau. S-a luat o proba de ADN de la un individ, a fost dusa la distanta si monitorizata prin mijloace de laborator.

Asupra individului s-au exercitat diverse influente, negative sau pozitive. La cele negative, spirala ADN-ului se contracta, la cele pozitive se decontracta. Pana si in ADN-ul nostru sunt inscrise premisele sanatatii si bolii. - Prof. Dumitru Constantin Dulcan in formula-as.ro

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ghid pentru alegerea mobilierului interior

BOLILE AU CAUZE SPIRITUALE

4. Sunt si boli care ne sunt date ca lectii. Dar in cele mai multe cazuri, bolile noastre au cauze spirituale: invidia, rautatea, competitia acerba, egoismul si dorinta de razbunare, la care se adauga frica si stresul generat de o societate ultratehnologizata. Stresul inseamna moartea celulei. Inca de la anul 1000, Avicenna a facut un experiment si a pus un miel intr-o cusca langa cusca unui lup. Mielul a murit, pur si simplu, de frica. Cand ne e frica, nu se mai secreta chimia necesara si celula moare. Pe termen lung, asta inseamna scleroze, boli degenerative, Parkinson si dementa. Ce sa mai vorbim despre faptul ca epoca noastra e una din epo¬cile cu cele mai multe cazuri de depresii si suicid. Sti¬ati ca depresia este unul din factorii care favorizeaza aparitia bolii Alzheimer? Depresia este o otrava pentru organism. - Prof. Dumitru Constantin Dulcan in formula-as.ro

Caria dentară – ce este și cum se tratează Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Iti recomandam si: Norman Doidge: Creierul stie sa te vindece!

10 alimente care seamana cu parti ale CORPULUI UMAN!

Ego vs. Univers: Alan Watts - 10 citate despre cum sa devii cine esti cu adevarat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri