20 Mai 2015 publicat în Lifestyle 120 share-uri

Un test super interesant care merita facut si ale carui rezultate te vor lasa mut de uimire!

Iti propunem astazi un test super interesant care merita facut si ale carui rezultate te vor lasa mut de uimire. Nu stim cu exactitate cine este autorul caci testul s-a viralizat si il regasim peste tot in lumea internetului, insa initial l-am descoperit pe www.learning-mind.com ca apartinand editorului si fondatorului Learning-mind.com - Anna LeMind. Fiindca este un test care ne pune pe ganduri, ne-am gandit sa il impartasim si cu voi.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei un pix si o foaie de hartie si sa raspunzi pe rand, in scris, urmatoarelor intrebari. Nu te grabi, ci raspunde intrebarilor una catre una. Scrie ce simti in acel moment legat de intrebare, noteaza fix ceea ce iti trece prin minte prima oara cand citesti intrebarea. Este absolut ok si daca se intampla sa raspunzi identic sau similar unor intrebari diferite. Asadar, incepem…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

1. Imagineaza-ti ca te afli in fata marii si te uiti la ea. Ce simti in acel moment? Concentreaza-te doar asupra primei impresii pe care ti-o produce.

Foto: plaja, mare via Shutterstock

2. Te plimbi prin padure si privesti catre pamant. Descrie ceea ce simti atunci.

Foto: Plimbare in padure, Shutterstock

3. Ce simti cand te uiti la pescarusii care zboara? Raspunde repede, fara sa stai prea mult pe ganduri.

Foto: Pescarusi, mare, Shutterstock

4. Dar cand te uiti la o herghelie de cai? Scrie primul lucru care iti trece prin gand, fara sa pierzi mult timp studiindu-ti raspunsul.

Foto: Cai, herghelie via Shutterstock

5. Imagineaza-ti ca te afli in desert si te sprijini de un zid care are o gaura mica in mijloc. Prin aceasta gaura, poti vedea oaza. Care sunt actiunile tale, ce ai de gand sa faci?

Foto: Desert, cactusi @ Shutterstock

* Atentie! De data aceasta concentreaza-te nu asupra a ceea ce simti, ci asupra a ceea ce ai de gand sa faci in aceasta situatie. Descrie-ti actiunile.

Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   A contat cine a zbierat mai tare

6. Esti tot in desert, complet epuizat/a si brusc vezi un ulcior cu apa. Ca si mai sus, incearca sa iti descrii actiunile si sa te concentrezi asupra a ceea ce ai face. Chiar daca raspunsul tau poate suna banal/ previzibil, noteaza-l asa cum iti trece prin minte.

Foto: Apa, desert @Shutterstock

7. Te-ai ratacit in padure seara si vezi o casa cu luminile aprinse. Descrie ceea ce vei face.

Foto: Casa padure, Shutterstock

8. Esti in ceata. Inca o data, scrie ce ai face in aceasta situatie (cum te-ai comporta, care ar fi actiunile tale).

Foto: Ceata, padure via Shutterstock

Vezi rezultatele testului pe pagina urmatoare ►►►►►


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri