Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza ABCDerm H2O servetele umede cu solutie micelara, 100% biodegradabile.

Comunicat de presa

Inventatorul solutiei micelare, Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza ABCDerm H2O Servetele umede cu solutie micelara, special formulate in acord cu Angajamentul pentru siguranta dermatologica ABCDerm.

Cu o suprafata generoasa, ABCDerm H2O servetele umede cu solutie micelara, curata delicat pielea fragila a bebelusilor si copiilor: zona scutecului, pliuri, fata, ochi, maini. Astfel, acestea inlatura murdaria dintr-un singur pas si ofera un efect de emoliere fara a lasa film gras. Mai mult, ABCDerm H2O servetele umede ofera o excelenta toleranta cutanata si oculara (nu ustura ochii).

ABCDerm H2O servetele umede sunt 100% biodegradabile. Nu contin parabeni, sapun sau alcool, fiind hipoalergenice.

Totul devine de acum mai simplu, indiferent ca sunteti in vacanta, la joaca in parc sau cu treaba prin oras. Fie ca trebuie sa ii schimbati scutecul, fie ca trebuie doar sa ii curatati manutele dupa joaca, de acum, curatarea pielii prichindelului a devenit mai simpla si mai practica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

Recomandare de utilizare: Se sterge delicat pielea pana cand devine perfect curata. Produsul nu necesita clatire. Se utilizeaza ori de cate ori este necesar, pana cand servetelul folosit ramane curat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri