Îți oferim câteva sfaturi și idei prin care ai putea să câștigi bani în timp ce ești în concediul de creștere a copilului.

Atunci când ești o mamă care stă acasă pentru a-și crește copilul, cel mai probabil că ai nevoie de ceva idei de pus în aplicare care să-ți anime rutina zilnică. Totodată, poate că ți-ar fi de mare ajutor să îți rotunjești veniturile, mai ales că familia a fost completată de încă un membru, care merită tot ceea ce este mai bun!

Ce-ar fi să îmbini utilul cu plăcutul și să încerci să faci activități de pe urma cărora să ai și beneficii financiare? Îți oferim câteva sfaturi și idei prin care ai putea să câștigi bani în timp ce ești în concediul de creștere a copilului.

  • Gândește-te care sunt acele pasiuni pe care le ai și care ar putea fi monetizate chiar de la biroul din sufrageria ta! E foarte important să te axezi pe acele hobby-uri pe care le poți transforma, facil, în joburi de acasă și care nu îți solicită foarte mult timp.
  • Dacă ești pasionată de domeniul de înfrumusețare și ai ceva talent și îndemânare, atunci îți propunem să te gândești serios să devii nail artist, make-up artist sau hairstylist. Nu ai nevoie decât de puțin spațiu dedicat în propria locuință și de instrumente speciale pe care le poți procura fără să investești foarte mult pentru început.
  • Din contră, dacă ești o fire creativă și îți place să faci lucruri care presupun migală, te poți orienta către un business de care să te ocupi atunci când cel mic doarme: realizarea de accesorii handmade! Pe acestea le poți comercializa, mai apoi, în rândul apropiaților sau prin intermediul rețelelor de socializare și a site-urilor dedicate.
  • Pentru ca activitatea pe care o desfășori să fie legală, vei avea nevoie să-ți creezi un PFA. Această etapă nu necesită nici timp și nici o investiție mare. De asemenea, vei avea nevoie de echipamente IT și software, cum ar fi un laptop, un program de gestiune sau case de marcat.
  • O altă idee de micro-afacere pe care o poți demara dacă ești în concediu de creștere al copilului este să oferi meditații. Ai o anumită specializare, să spunem, pe o limbă străină? Sau poate te pricepi la matematică? De ce să nu împărtășești copiilor cunoștințele pe care le ai?
  • Ai auzit de ”yard sales”? Acest termen provine de la americani și reprezintă o modalitate foarte bună să faci bani când stai acasă! Poți să scoți la vânzare haine, accesorii sau orice alte obiecte care se află în stare bună și care pot fi utilizate, dar pe care tu nu le mai folosești.
  • Chestionarele plătite sunt și ele o alternativă foarte bună de a-ți rotunji veniturile când ești în concediu post natal. Pentru a le accesa, ai nevoie doar de un computer cu conexiune la Internet și de puțin timp pe care să îl dedici în acest sens!

Foto homepage: pixnio.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri