13 Decembrie 2018 publicat în Cariera 61 share-uri

Atunci când îți propui să îți construiești o carieră, sunt unele lucruri pentru care ar trebui să fii mereu pregătită să le iei în calcul.

Mulți oameni visează la o carieră de succes în domeniul lor de activitate, însă puțini știu și ce înseamnă acest lucru. Atunci când îți propui să îți construiești o carieră, sunt unele lucruri pentru care ar trebui să fii mereu pregătită să le iei în calcul. Și asta pentru că succesul poate fi doar o etapă de moment, în timp ce munca investită trebuie să fie constantă.

5 greșeli de carieră pe care trebuie să le eviți:

1. Nu mai investești în educația ta

Unul dintre cei mai importanți piloni într-o evoluție pozitivă în carieră este educația continuă. Dacă ai fi crezut că odată cu terminarea facultății te vei opri din învățat, atunci greșești foarte mult. Așa cum spune Liviu Tudor, președintele Genesis Property, „nu există limite pentru ceea ce poți obține prin educație”. Acesta este și motivul pentru care e obligatoriu să investești în continuare în pregătirea ta profesională, fie prin participarea la seminarii speciale, fie prin workshop-uri sau cursuri de specializare. Aceste lucruri sunt vitale mai ales în contextul în care multe dintre domeniile de activitate din ultimii ani au fost schimbate fundamental de dezvoltarea tehnologică din piață.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

2. Îți neglijezi relațiile

Un alt fundament important pentru o carieră de succes este modul în care știi să îți întreții relațiile profesionale cu persoanele cheie din domeniul tău de activitate. Este important să îți construiești și păstrezi în permanență o rețea socială cu profesioniști, pentru a vă oferi sfaturi atunci când veți avea nevoie. Expertiza de încredere este foarte greu de găsit și deseori se câștigă în timp printr-o astfel de abordare.

3. Te extinzi mai mult decât poți duce

O capcană în care poți cădea atunci când urmărești să îți dezvolți cariera profesională este să te extinzi dincolo de ceea ce poți oferi. Iei prea mulți clienți, îți asumi sarcini prea grele sau complexe pentru a le putea duce singură sau pur și simplu ești depășită din punct de vedere al cunoștințelor necesare. Astfel de situații pot reprezenta reale probleme pentru imaginea ta de bună profesionistă în domeniu și te pot împinge să faci câțiva pași înapoi din punct de vedere profesional.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

4. Ignori planul personal

Echilibrul între viața personală și cea profesională poate fi dificil de atins, mai ales din perspectiva faptului că fiecare dintre cele două caută să devină partea dominantă a vieții tale. În acest caz, organizarea bună este foarte importantă. Învață să îți planifici lucrurile, de la planurile de vacanță, ieșirile, zilele libere, până la toate aspectele profesionale. Acest lucru te va ajuta să ai un control mai mare și o viziune de ansamblu mai bună.

5. Gândești numai pe termen scurt

Și pentru că am ajuns la capitolul organizare și planificare, una dintre cele mai nefericite strategii pentru cariera ta pe care le poți aplica este să te bucuri de moment și să gândești exclusiv pe termen scurt. Folosește-te de momentele bune pe plan profesional ca o bază de dezvoltare în viitor.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: OPOLJA


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri