Există diferite modalități prin care îți poți suplimenta veniturile astfel încât să poți face față oricărei situații.

Mai sunt câteva zile bune până la salariu, însă ai rămas deja fără bani? Din nefericire, tocmai atunci când situația ta financiară nu este prea grozavă, se întâmplă ceva neașteptat. Fie că este vorba de o reparație la casă, plata unei facturi ce nu suportă amânare sau apariția unor probleme de sănătate, trebuie să găsești rapid o sursă de bani. Lipsa disponibilităților financiare poate da peste cap orice plan, chiar și atunci când nu vrei să scapi din mână un chilipir. Totuși, există diferite modalități prin care îți poți suplimenta veniturile astfel încât să poți face față oricărei situații. Iată trei metode simple și foarte eficiente.

1. Obține bani din vânzarea lucrurilor pe care nu le folosești

Cu toții avem prin gospodărie o mulțime de obiecte pe care nu le-am mai utilizat de foarte mult timp. Poate fi vorba de haine care nu îți mai plac ori nu ți se mai potrivesc sau încălțăminte demodată. O pereche de role, bicicleta cea veche, un sistem audio sau câteva aparate electrocasnice care doar ocupă spațiul din casă, toate pot fi scoase la vânzare atunci când ai nevoie de mai mulți bani în portofel. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Cu siguranță, sunt destule persoane care fie colecționează anumite produse, fie consideră mai avantajoase achizițiile second hand, așa că nu trebuie să-ți faci griji că nu vei reuși să vinzi tot ce ți-ai propus. Fă un inventar al lucrurilor nefolosite și listează produsele pe website-urile de profil. Pe lângă faptul că vei obține fără efort sumele de care ai nevoie, o să reușești totodată să creezi mai mult spațiu în propria locuință.

2. Accesează un credit rapid

Întotdeauna apar anumite situații pe care trebuie să le rezolvi imediat, iar asta necesită bani. De exemplu, dacă ai găsit o ofertă de vacanță extrem de avantajoasă, nu poți aștepta până la salariu. Așadar, cel mai simplu este să contractezi un credit rapid, care să nu necesite prea mult timp sau energie. 

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

În loc să te resemnezi atunci când trebuie să faci rost de bani de pe o zi pe alta pentru a rezolva anumite probleme,trimite o cerere online și poți primi banii foarte ușor, direct în cont. Încearcă să te folosești de împrumuturile nebancare deoarece întreaga operațiune se desfășoară exclusiv online, fără garanții, drumuri la bancă sau prea multă birocrație. Ai posibilitatea de a solicita între 200 și 4.000 de lei, în funcție de nevoile tale. Dobânda pentru un credit rapid prin viaconto.ro este fixă la oricare împrumut, iar rambursarea banilor se poate face integral în 30 de zile sau prin plata unei sume minime lunare. Obținerea unui împrumut nebancar rapid reprezintă cea mai bună soluție pentru situațiile în care ai nevoie de resurse financiare foarte repede și fără prea multă bătaie de cap.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

3. Transformă hobby-urile într-un al doilea job

Poate că este mult spus un al doilea job, însă pasiunile tale te pot ajuta să câștigi bani în plus. În cazul în care îți place să cânți la un instrument sau chiar ai voce și ceva experiență în acest domeniu, te poți angaja ca entertainer la diferite evenimente. Dacă îți este greu de unul singur, caută o formație și încercați să faceți o atmosferă frumoasă împreună la o nuntă, în diferite localuri sau alte astfel de activități.

Pregătește-te să câștigi bani din vânzarea unor produse handmade, prin realizarea unor proiecte online ca freelancer, gătind diferite dulciuri sau oferind meditații la limba engleză. Practic, orice lucru care îți face plăcere ar putea să te ajunge să-ți suplimentezi veniturile, iar acest lucru se poate derula pe termen lung. Cu puțin noroc și foarte multă încredere în tine ai ocazia de face rost de bani mult mai ușor decât te-ai fi așteptat.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Ghid pentru alegerea mobilierului interior Principiile de bază ale mașinii CNC

Oricine poate întâmpina dificultăți financiare, însă este foarte important să fii întotdeauna pregătit cu câteva soluții practice care să te ajute să le depășești. Dacă vrei mai mult spațiu în casă și o sumă considerabilă în portofel, atunci renunță la obiectele nefolositoare, iar dacă pasiunile tale pot genera și câștiguri, atunci fă în continuare ceea ce îți place.

Foto fr si main: By cybrain /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri