Iată ce trebuie să iei în considerare într-o situație de acest fel:

Femeile puternice știu ce vor când vine vorba de carieră și viața profesională. Ambițiile tale trebuie să fie pe primul loc, mai ales într-un moment de cotitură precum schimbarea locului de muncă. Dacă muncești mult vei vedea rezultate, însă jobul ideal trebuie să-ți ofere posibilități de a te dezvolta și de a-ți pune la încercare abilitățile. Iată ce trebuie să iei în considerare într-o situație de acest fel:

Beneficiile

Companiile care își doresc să atragă cât mai mulți angajați cu viziune trebuie să ofere beneficii reale. Înainte de a spune da unei oferte, asigură-te că vei avea la dispoziție toate lucrurile de care ai nevoie pentru a excela. Acestea pot fi materiale, precum primele anuale sau reduceri la sală, dar și programe care te ajută să te dezvolți pe plan profesional și personal. Este important să poți face diferența într-o companie care investește în oameni și una care își dorește să atragă angajați buni și ieftini, fără a oferi ceva mai mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Locația

Un job pentru care trebuie să pierzi câte o oră în drumul spre și dinspre muncă poate avea efecte negative asupra moralului tău. Îți va fi mai ușor dacă ai o mașină, însă traficul îți va crea stres, neliniște și îți poate afecta chiar sănătatea. Mijloacele de transport în comun sunt o alternativă, însă aglomerația de la orele de vârf te poate face să pierzi timp prețios. Așadar, când cântărești mai multe opțiuni, concentrează-te pe cea care îți permite să ajungi ușor la birou. Dacă locația îți oferă posibilitatea să ajungi acolo cu bicicleta și ai un parc prin care poți trece în siguranță la orice oră, alegerea va deveni mai ușoară. 

Părerile angajaților

Asigură-te că nu cazi în capcana unei companii care își creează o imagine falsă. Angajatorii pot să-ți dea o impresie pozitivă la interviuri și să-ți facă diferite promisiuni, însă cele mai bune surse sunt angajații și cei care au lucrat în trecut în compania respectivă. Există site-uri care permit oamenilor să lase ratinguri și testimoniale companiilor din țară și din toată lumea. Aruncă un ochi peste acestea înainte de a accepta și gândește-te bine. De asemenea, dacă este vorba de o companie de dimensiuni mari, cu siguranță ai un prieten care știe pe cineva care lucrează acolo. O cunoștință mai apropiată va fi, cu siguranță, sinceră și îți va semnala posibilele probleme.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Oferta

Salariul joacă un rol important, mai ales atunci când schimbi jobul și îți dorești să faci un pas înainte. Dacă firma îți oferă un salariu cel puțin egal cu cel anterior, nu te grăbi să îi refuzi. Încearcă să negociezi o sumă mai bună și doar dacă angajatorul refuză, treci mai departe. Pentru a nu-ți pierde timpul, află de la început cât este dispus să ofere pentru postul respectiv și abia apoi dezvăluie, la rândul tău, un număr. Nu accepta o sumă care știi că este sub valoarea ta și fă-i să înțeleagă de ce prezența ta în firmă este esențială pentru o schimbare în mai bine.

Alegerile corecte făcute la timpul potrivit îți vor influența puternic și pozitiv viitorul, așa că nu lăsa nimic la voia întâmplării. Cariera ta trebuie să fie pe primul loc, însă locul de muncă trebuie să te facă fericită și să îți ofere beneficiile pe care le aștepți de la o companie modernă. Gândește-te bine înainte de a da un răspuns, fie el pozitiv sau negativ.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Sursa foto: Photo by Vojtech Okenka from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri