Vei găsi mai jos câteva idei ingenioase de a-ți transforma dormitorul într-un spațiu intim și confortabil, cu cheltuieli minore.

Probabil una dintre cele mai iubite camere din casa ta este dormitorul. Fie că locuiești în propria casă sau închiriezi o locuință, îți dorești un spațiu personal care să te facă să te simți ca acasă. Iar dacă vrei să reîmprospătezi atmosfera din camera în care îți petreci aproximativ o treime din timp, însă nu ai la dispoziție un buget considerabil, acest articol este pentru tine! Vei găsi mai jos câteva idei ingenioase de a-ți transforma dormitorul într-un spațiu intim și confortabil, cu cheltuieli minore. Sunt idei simple și ușoare, care îți vor face camera să arate minunat.

Decorează patul și scaunele din dormitor

Patul din dormitor este locul în care te odihnești după o zi lungă sau în care îți petreci dimineți leneșe de weekend, sub razele jucăușe ale soarelui. Iar pentru a te putea bucura de clipe relaxante și confortabile, ai nevoie ca patul tău să fie primitor și frumos decorat. În acest sens, dacă patul tău nu are deja o tăblie, adaugă una pe perete, folosind o simplă bucată de PAL pe care o poți redimensiona după bunul plac într-o formă aleasă de tine. Apoi, înfrumusețează tăblia patului cu poze dragi inimii tale, cu mesaje scrise de mână, sau cu simple decupaje din reviste. Vei obține un panou al dorințelor unic, presărat cu elemente ce iți aduc bucurie și voie bună.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Schimbă vechea lenjerie de pat și caută oferte imbatabile pentru seturi din materiale de calitate, în modele care îl invită pe Moș Ene pe la gene. De asemenea, achiziționează o cuvertură de pat la prețuri avantajoase, iar dormitorul tău va arăta ca în paginile revistelor de design interior.

Nu uita de scaune! Dacă ai o masă de toaletă cu scaun, sau unul poziționat lângă dressing, acordă-le și lor importanța cuvenită și adaugă-le perne decorative pentru șezut, în culori accent, care să iasă în evidență.

Recondiționează mobila

Regula de aur în reamenajarea casei este efort minim pentru rezultate maxime, așa că nu da încă fuga în magazinele de mobilă, ci reînnoiește-o pe cea deja existentă în camera ta. Un dormitor redecorat nu presupune o schimbare a mobilei. Tot ce trebuie să faci pentru a transforma aspectul acestei camere este să dai un strat nou de vopsea pe piesele de mobilier, iar aceste vor părea ca noi!

Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Poți alege culori pastelate, pentru o atmosferă romantică, sau nuanțe tari, care să energizeze întreaga încăpere. Dacă este nevoie, rezolvă eventualele probleme structurale cu un ciocan și câteva cuie, sau apelează la un meșter priceput care poate recondiționa un fotoliu vechi sau o comodă vintage.

Pictează camera în culori vesele

Ai înțeles până acum că unul din cele mai importante elemente ale design-ului este culoarea, nu? Așadar, e momentul să treci la nivelul pereților și să modifici aspectul plictisitor al acestora, cu ajutorul unei palete cromatice vesele. Încearcă să te limitezi la o singură nuanță, dacă faci alegeri curajoase precum roșul, verdele crud sau galbenul aprins. Pentru a oferi profunzime camerei, pictează doi pereți opuși în aceeași culoare, iar pe ceilalți doi acoperă-i într-o nuanță surdă, care să nu creeze disconfort vizual.

Îți doresc timp… Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Dacă, în schimb, dorești să încorporezi mai multe culori, alege nuanțe complementare, care pot sta laolaltă, fără să fie în competiție. Atât timp cât nu aglomerezi câmpul vizual într-un mod deranjant, ai libertatea de a alege orice culori din spectru.

Decorațiuni de perete

Știm cu toții de fotografiile înrămate din călătorii, de oglinzile cu rame masive în tonuri metalice, sau de posterele cu imagini urbane impresionante, atunci când vine vorba de decorarea pereților. Însă dacă faci alegeri mai neobișnuit, efectele vor fi de zile mari! Atârnă pe peretele opus patului un șirag de luminițe colorate, de firele cărora poți agăța poze tip polaroid sau amintiri din copilărie, cum ar fi felicitarea oferită mamei de ziua ei, sau scrisoarea trimisă lui Moș Crăciun. Montează și trei-patru rafturi asimetrice, pe care poți așeza cărțile preferate și orice alte obiecte dragi ție.

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Ghivece de flori

Orice cameră pare incompletă fără o plantă verde, așa că ultima idee de decorare a dormitorului cu bani puțini se referă la includerea câtorva ghivece cu flori, care vor trezi încăperea la viață. În plus, vei avea parte de aer curat și de o priveliște îmbucurătoare, atunci când bobocii lor vor înflori. Iar udarea și îngrijirea plantelor te va face să te simți și mai bine în dormitorul tău, pentru că vei depune un efort conștient de a-l menține șic și reîmprospătat.

Iată cum îți poți decora camera cu un buget modic, obținând efecte senzaționale, cu cele mai mici eforturi. În final, nu uita să îți exprimi personalitatea unică în amenajarea dormitorului, iar astfel vei crea un adevărat sanctuar, în care te vei simți cu adevărat acasă.

Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Cum să alegi componente pentru baia ta Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Foto homepage: Photographee.eu /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri