Dacă ești o persoană care înțelege importanța unui meniu de sezon de Crăciun, am găsit câteva forme de copt prăjituri pe care să le încerci de sărbători.

Sărbătorile de iarnă încep să își reclame locul în prioritățile tale. Dacă deja ai terminat cu goana după cadouri, ai făcut curățenia care se impune în locuință și ai lansat deja invitațiile, mai rămâne un singur lucru de bifat. Cel puțin în concepția noastră, pentru că pentru fiecare dintre noi pregătirile pentru Crăciun arată altfel. Așa ajungem la ideea de meniuri. Poate că la mâncare ne axam pe mâncare tradițională, dar la deserturi poți improviza orice îți dorești. Noi îți propunem câteva forme de copt prăjituri cu tematică de sărbători. Sunt pe lista de la Bonami și tu poți alege ce ți se potrivește.

Mini formă pentru chec Marianne

Aceste forme de copt pentru prăjituri sunt perfecte dacă ai în meniu câteva dulciuri cu care să îți surprinzi invitații de Crăciun. Sunt ușor de folosit atât de cei pricepuți, cât și de cofetarii începători - forma este confecționată din aluminiu turnat, ceea ce înseamnă că se distribuie foarte bine căldură. Se întreține ușor și oferă rezultate fantastice de chec, brioșe și alte prăjturele care îți plac.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Se poate comanda aici

Formă pentru chec fulgi de nea

Nordic Ware Snowflakes este o tavă de copt cu forme de sezon - fulgi de nea cu felurite modele. Aceasta este originară din America și se folosește fără prea mari bătăi de cap. Formele obținute sunt unele care vor atrage atenția musafirilor invitați la masa de Crăciun. Este pe argintiu și realizată din aluminiu turnat pentru a te folosi de tot ce înseamnă utilizare termică.

O poți comanda aici

Set forme pentru aluat turtă dulce

Un set cu trei bucăți pentru a te ajuta să gătești turtă dulce. Realizate din inox, aceste forme Gingerbread sunt în dimensiuni variate și se pot folosi de întreaga familie, inclusiv de copiii care vor dori să decoreze cât mai curând turtă dulce. Dar mai ales să o mănânce. Totul vine ambalat într-o cutie simpatică.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Îl poți comanda aici

Set pentru copt brioșe cu tematică Crăciun

Un set foarte colorat pentru coacerea brioșelor cu tematică Crăciun - Rex London Wonderland. Un brand foarte apreciat, iubit de copii și de părinți deopotrivă, acesta pune la dispoziție un pachet complet cu accesorii practice pentru a te ajuta să aduci și în bucătărie o atmosferă de Crăciun, unde va mirosi a prăjituri. Include decorațiuni și forme de copt.

Îl poți comanda aici

 

Formă pentru chec cu rulouri

Această formă este tot ce ai nevoie dacă plănuiești să faci ceva rulouri cu scorțișoară și cu cremă de lapte. Pentru că de Crăciun e rost de mirosit a mirodenii și dulce în bucătărie și în toată casa, de altfel. Ne place pentru că este practică, este eficientă, este încăpătoare și nu se uzează (din aluminiu cu strat de teflon).

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Principiile de bază ale mașinii CNC

O poți comanda aici

Foto fr si main: By Glushchenko Nataliia /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri