Află ce greșeli îți deteriorează hainele și evită-le!

Comunicat de presă

Chiar dacă ne place la shopping (uneori chiar și doar în scop terapeutic), parcă nu ne vine să renunțăm niciodată la articolele de îmbrăcăminte preferate și ne încearcă un sentiment de tristețe atunci când acestea nu mai pot fi purtate. Sigur ai simțit și tu asta măcar o dată în viață.

Oare știai că un studiu al Universității din Leeds arată că hainele mai ieftine pot rezista uneori chiar mai mult decât cele create de designeri? Da, e dovedit practic! Totul ține de câteva trucuri pe care trebuie să le urmezi. Care sunt așadar cele mai frecvente greșeli pe care le faci și care îți deteriorează hainele?

Spălarea necorespunzătoare

În primul rând, indiferent despre ce articole de îmbrăcăminte vorbim, trebuie să citim eticheta care ne indică foarte clar la câte grade trebuie să fie spălate, la ce program sau dacă pot fi uscate. Și da, chiar trebuie să respectăm indicațiile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Trebuie să avem grijă și cum ajung hainele în mașina de spălat. Cel mai important e ca cele care au fermoar să îl aibă mereu închis, în caz contrar fermoarul poate agăța îmbrăcămintea. De asemenea, nasturii de la haine e foarte important să fie deschiși, pentru că, din cauza presiunii exercitate în mașina de spălat, aceștia se pot rupe.

Foto: By Syda Productions /Shutterstock

Ingrijirea precară a țesăturilor

Crezi că detergentul este suficient pentru hainele tale? Nici pe departe! Aproape toate articolele de îmbrăcăminte au nevoie de atingerea fină a balsamului. Un balsam de calitate va reduce electrizarea hainelor și va face fibrele mai plăcute la atingere. Să nu mai spunem și de mirosul proaspăt! Cel mai bine e să alegi un produs delicat cu țesăturile. 

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Uscarea rufelor în mașina de spălat

Vremurile agitate pe care le trăim ne determină să apelăm la soluții rapide și comode. Mașinile de spălat vin acum cu uscător care ne scapă de stresul întinderii hainelor pe sârmă. E o soluție practică, așa este. Dar crezi că e și cea mai bună pentru țesăturile tale? Dacă am pus întrebarea, cred că ți-ai dat seama unde ‚batem’. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri